Маша Єфросиніна показала чим і під що саме “закусує” лимончиком і за які місця її тримає чоловік

Фото на яких Тимур Хромаєв тримає рукою Машу Єфросиніну за самі "тендітні" місця, вона сама виклала в своїй мережі. Все тому, що зустріч із чоловіком була довгоочікуваною.

Уже легендарна українська телеведуча, журналістка, громадська діячка та авторка і ведуча проєктів на YouTube, Маша Єфросиніна, показала за які місця її торкається і чіпає чоловік, навіть публічно. Відео того, як її чоловік, Тимур Хромаєв, поклав руку на її задню, м’яку, частину тіла, вона виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, на вихідних сталося те, від чого в неї зазвичай зникає втома та погані думки. І взагалі, все одразу просто починає налагоджуватися в житті. І це — приїзд її чоловіка, який наразі є захисником нашої країни.

“Нарешті, приїхав наш тато”, – радісно озвучила цю новину ведуча Маша Єфросиніна під час святкування 10-го Дня народження свого сина.

До речі, син Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва, 10-річний Олександр, сам і особисто попросив, щоб цей великий день він провів у стилі того, ніби він теж є захисником України. І поки він бігав у формі, з іграшковими різними пристроями та змагався з хлопцями, зіркова мама просто отримала неабияке блаженство. Оскільки у неї було три години часу, щоб у своєму житті абсолютно нічого не робити, ні чим не займатися, ні про що не думати і найголовніше — по лежати на лавці.

Маша Єфросиніна показала, за які місця її тримає чоловік
Маша Єфросиніна показала, за які місця її тримає чоловік

Отак Маша Єфросиніна втомилася і до працювалася до того, що тверда та дерев’яна лавка в лісі стала для неї найкращим релаксом і рандомом для відпочинку. Не обійшлося цими вихідними у телеведучої і без того, щоб випити те, що можна “закусити” лимончиком. Це щось міцне, щось трішки приторне, але точно дороге і якісне. На наслідки щодо випитого, поки що, Маша Єфросиніна не жалілася.

Утім, судячи зі всього, День народження 10-річного сина відомої ведучої пройшов добре. Його гру і навчання у захисника було зафіксовано аж на 678 фотографіях (вирішили зупинитися на одній світлині). Сама Маша Єфросиніна добре відпочила на лавці, зустріла чоловіка і навіть, дозволила собі розслабитися напоями, які потрібно “закушувати” лимончиком.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?