Під очами патчі: Злата Огнєвіч показала себе з самого ранку, у чому була — без фільтрів та “реєстрації”

Співачка Злата Огнєвіч, як завжди щира та відкрита перед своїми підписниками. Цього разу вона проявила не лише внутрішню, а й зовнішню відкритість своїх ранкових процедур.

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка є усім знайомою героїнею романтичного реаліті-шоу побачень “Холостячка”, повстала перед своїми підписниками з патчами на обличчі. Це сталося сьогодні зранку, 26 серпня, коли вона виклала нові відео в свою stories у соцмережі Instagram.

Усім фанатам вона натякнула, що таким чином готується до зворушливої зустрічі з неймовірними жінками, які її надихають. Насамперед, своїм прикладом і своєю позицією у житті. І щоб піти на цю зустріч, вона максимально робить всі необхідні косметичні процедури, щоб бути ще красивішою, ніж є зараз.

Крім патчів, на відео можна розгледіти ранкове, щойно вимите волосся Злати Огнєвіч, яке ще до кінця не приведено до ладу. На очах нуль косметики, лише зовсім трішечки. Здається, що зовсім легенько чорним олівцем підведені очі. На губах світло-малинова помада.

Злата Огнєвіч показала себе з самого ранку у патчах на обличчі
Злата Огнєвіч показала себе з самого ранку у патчах на обличчі

Не може знаменитість і без дорогих прикрас. Вона носить їх навіть вдома, коли робить ранкові косметичні процедури. Цього разу на Златі Огнєвіч можна помітити цілих три золотих ланцюжка-кольє. Кожен із них зі своїми особливими підвісками, “закрутками” та створеним задумом.

Помітно на її шиї і дещо особливе — дві цупкі та міцні червоні нитки (шнурки) із підвіскою. Остання дуже незвичайна річ — гумова прикраса, яка зроблена у формі курочки. Відомо, що дана прикраса може символізувати материнство, ніжність, мудрість та створення потомства.

За словами Злати Огнєвіч, їй дуже прикро за те, що нині відбувається в Україні. Адже вона сама досі згадує те, як в студентські роки влаштовувала своє життя в гуртожитку і самотужки везла з Криму до Києва чимало речей. Насамперед, важкий килим, банки з огірками та помідорчиками від мами, ноти, підручники, валізу з речами та взуттям. І все це вона була змушена забирати однією поїздкою. Незабутнім для неї є кизилове варення, яке є тільки в Криму.

“З Криму я везла сама, без допомоги. Зараз я везу одну маленьку валізку і мені вже важко. Я вже не хочу напружуватися і все це на собі нести. Тоді я не знаю, звідки бралися ці сили”, – поділилася своїми думками співачка.

Нині ж, Злати Огнєвіч не знає, хто була та сильна людина.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?