Не помножили себе на 0: Ігор Кондратюк розповів, як Винник і Потап повернуться на сцену – українці пробачать

Продюсер Ігор Кондратюк припустив, що зіркові втікачі такі як Олег Винник та Потап у майбутньому зможуть спокійно повернутися на сцену. Достатньо тільки…

Популярний український продюсер та громадський діяч Ігор Кондратюк, який завжди висловлюється на всі актуальні теми, розповів журналістам каналу СТБ, що думає про можливе повернення в українське шоубізнес артистів, які у лютому 2022 року просто зникли та відсиджувалися за кордоном, а також про ті, хто прийняв російське громадянство.

Ігор Кондратюк розповів, як Винник і Потап повернуться на сцену
Ігор Кондратюк розповів, як Винник і Потап повернуться на сцену

На думку продюсера, у Потапа та Олега Винника, які найбільше засмутили своїх шанувальників своєю втечею, є шанс, адже український народ так любить усе і всіх прощати, тому він не виключає, що у майбутньому ці артисти зможуть повернутися на сцену.  Кондратюк наводить як приклад недавній вихід нової пісні Олега Винника “Мої люди”, після чого його віддані фанати на чолі з керівницею фан-клубу Валерією Барон миттєво пожвавішали.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки

“Всі забудуть, що він спочатку повномасштабної війни кудись зник і не виникав”, – сказав Кондратюк.

Що стосується Потапа, то, на думку громадського діяча, йому буде складніше, оскільки його репертуар завжди був націлений на російськомовну публіку. Але в будь-якому разі артистові буде легше, ніж тим українцям, хто залишився працювати в Росії та прийняв російське громадянство. Тут, ймовірно, Кондратюк має на увазі Ані Лорак, Таїсію Повалій, Регіну Тодоренко та багатьох інших, які або продовжують замовчувати війну, або відкрито висловилися за підтримку путінського режиму.

ПІгор Кондратюк розповів, як Винник і Потап повернуться на сцену
ПІгор Кондратюк розповів, як Винник і Потап повернуться на сцену

“Помножили себе на нуль точно”, – висловився Кондратюк.

Зазначимо, що в останній тиждень у Мережі активно обговорюють раптове повернення до українського шоубізнесу Олега Винника, який 27 лютого незаконно виїхав у машині дружини свого колишнього продюсера і зник на 2,5 роки. Більшість українців вважає, що артист не повинен з’являтися на сцені, проте значна частина його відданих шанувальників з нетерпінням чекають на його появу і вже готові купувати квитки на його концерт.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?