Екс-дружина Мурата Налчаджиоглу засвітилася в пологовому у Чехії з немовлям: “Ласкаво просимо у нашу сім’ю”

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, Лілія Реус відпочиває в Греції і їздить до родичів у Чехію. Цього разу вона потрапила прямо в пологовий будинок.

Колишня дружина зіркового турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, Лілія Реус, засвітилася у пологовому будинку в Чехії. До того ж, з маленькою дитиною на руках. Це сталося після того, як вона встигла відпочити на острові Міконос, що омивається Егейським морем, в Греції. Світлини того, як Лілія Реус тримає на руках новонароджену дитину, з’явилися в її stories в соцмережі Instagram.

У сім'ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина
У сім’ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина

Свої нові відео та світлини Лілія Реус підписала: “Welcome to our family”, що в перекладі означає: “Ласкаво просимо у нашу сім’ю”. У пологовому будинку вона була в простому зеленому літньому костюмі, без макіяжу та в окулярах. Ніби це вона нещодавно народила цю дитину. До Чехії Лілія прибула для такої важливої події в житті, як народження дитини в її родині. Новонароджене маля, імовірніше всього, що є її племінником чи племінницею. Але про це екс-дружина колишнього бізнесмена, поки що, не уточнила.

У сім'ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина
У сім’ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина

Як відомо, Лілія Реус є звичайною візажисткою, яка працювала і проживала на заході України. Популярність і відомість вона здобула, коли отримала пропозицію руки і серця від Мурата Налчаджиоглу, який до цього був чоловіком відомої співачки Ані Лорак. Спочатку Лілія і Мурат зустрічалися. Це тривало приблизно один рік. Вже потім одружилися офіційно. Розкішне весілля вони відгуляли влітку 2023 року, а саме — у Київській області.

У сім'ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина
У сім’ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина

Якийсь час бізнесмен із дружиною проживав у Туреччині. Лілія Реус молодша від Мурата на 19 років. Пара розлучилися через чотири місяці після офіційного одруження. Насамперед, візажистка видалила зі своїх соціальних мереж усі фото екс-чоловіка. Мурат зробив те ж саме, прибравши світлини колишньої. Розкривати подробиці свого розлучення вони не стали. Утім, одного разу, Лілія натякнула, що винен саме її колишній чоловік. Вона написала: “думала, що він зміниться, а він думав, що вона нікуди не подінеться”. Більше інформації щодо цього невідомо.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?