Ще трішки і Мадонна: “Суперблондинка” Оля Полякова одягла білосніжний купальник і сіла чекати – що й кого

Співачка Оля Полякова розсілася у шикарному садовому кріслі, ніби справжня зірка Голлівуду. З легким макіяжем і у білому "одязі", вона розповіла на кого і чого чекає в цьому житті.

Популярна українська співачка і телеведуча Оля Полякова випустила нове відео. На ньому зірка лише в одному білосніжному купальнику, який схожий на ті, що є в акторів американського серіалу “Рятівники Малібу”. Єдина відмінність — колір цього купальника. Нове відео Полякової у купальнику з’явилося на її офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

Знаменитість зробила зачіску, називається, все волосся загорнути назад. Завдяки цьому вона стала схожою на американську співачку Мадонну. Одразу добре помітно її широкий лоб, гарно зроблені і підкреслені брови. На очах вона зробила легкий макіяж: нанесла світло-коричневі тіні та трішки підкреслила свої вії тушшю.

Те, як саме Оля Полякова “відкинула” своє волосся назад, зробило з неї цілу Голлівудську знаменитість. Одразу добре стали помітні її вилиці. А пухкі губи, які вона ще й підкреслила малиновою помадою, “кидаються” в очі.

Для зйомки свого відео і відпочинку вона обрала цільний купальник. Хоча у співачки шикарна фігура і їй немає чого приховувати. Варто відмітити, що Оля Полякова якось навіть трішки схудла, або дуже добре підтягнула своє тіло і фігуру. Бо виглядає вона, як справжня зірка Голлівуду. Своїх фанів і підписників вона називає “дорогенькими”. А чекає вона на всіх своїх прихильників. Усіх їх вона хоче бачити на своїх концертах.

“А знаєте, що я чекаю, а я чекаю на Вас…”, – пояснила Оля Полякова.

Родзинкою її образу і відео стали її величезні жовті сережки у формі квітки, яка ніби вже почали висихати. Тобто, сережки у формі осінніх квіток. Адже співачка зазиває всіх приходити на її осінні концерти. Зараз ще літо і тепло, тому вона у купальнику, а сережками готується до осіннього сезону.

Схожі статті

Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.

Злата Огнєвіч практично голодна: співачка поскаржилася на свій пустий холодильник і таку ж “тарілку”

Злата Огнєвіч показала всю красу свого холодильника вдома. У такої знаменитості, як вона, їжі знайшлося не багато. Мало того, зірка ще й ходить голодна.

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.

Сумська показала кольє, як у “Роксолани”: зірка опублікувала архівне фото, зняте за лаштунками серіалу

Легендарна акторка Ольга Сумська опублікувала опитування і чекає на правильну відповідь від своїх прихильників. Останні поділилися на два "табори" і вагаються між 2 серіалами.

Чимось схожа на Ірину Білик: Павло Зібров показав рідкісне фото із дружиною – 30 років вона все контролює

Відомий український співак Павло Зібров, який завжди користувався увагою протилежної статі, показав, як зараз виглядає його дружина Марина. Нещодавно їй виповнилося 65 років.

Оля Полякова зустріла ранок без чоловіка: дружина Вадима Буряковського не приховує, як їй добре жити одній

Оля Полякова показала, як добре вона спить вночі і якою гарною прокидається зранку. Зірка продовжує бути щасливою і радіти проживанню в своїй квартирі в Києві.