Світлана Лобода станцювала із “ведмедем”: звір вищий за неї в рази і спритно рухає лапами – це треба бачити

Співачка Світлана Лобода вміє створити гарний настрій собі та іншим. Прямо серед вулиці зірка станцювала з величезним з ведмедем. А могла просто пройти повз.

41-річна поп-співачка Світлана Лобода, яка досі є заслуженою артисткою України, оприлюднила відео на якому танцює поруч із величезним ведмедем. Де саме це сталося, співачка не пояснила, вона просто зробила пост свого запального танцю, який стався прямо серед вулиці. Побачити його можна було в stories зірки на її особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Так, Світлана Лобода прогулювалася у дуже довгому бежевому плащі, широких чорних штанях, бежевій кепці та в чорних окулярах. Її образ можна назвати маскувальним, адже кепка так сильно натягнута на лоба і “дотягнута” до окуляр, що зірку, одразу й не впізнати. А можливо, ніхто б так і не дізнався, що то була саме вона, якби не її відео в stories.

Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем
Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем

Місцем і містом, де прогулювалася співачка, блукав і величезний костюмований ведмідь. Не факт, що він теж одразу зрозумів, що перед ним — зірка! Утім, разом вони дали “жару” у танці. Ведмідь теж, не простий, а з модним “метеликом” на шиї, якому надали більшу перевагу за краватку. Також, висіла на величезній м’якій іграшці і скринька. Явно що з благодійною метою зборів коштів для чогось, або когось. Утім, це не заважало ведмедю розважати всіх перехожих і дарувати всім радість.

Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем
Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем

Далі в своїх розповідях Світлана Лобода показала, як відбувалися зйомки кліпу на її останню випущену пісню “Молода”. Це було щось! Співачка “змусила” акторів встати на старт доріжки для бігу прямо на стадіоні. А ще пройтися цим стадіоном у вечірніх довгих сукнях, на каблуках і з яскравим макіяжем на обличчі.

Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем
Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем

Варто зазначити, що на бігову доріжку в кліпі Світлани Лободи всі жінки вишукувалися саме у високих підборах і виконали стандартні “команди” — на старт, увага, руш! Танцювали і бігали там, вони теж, на цих же високих підборах! Тому, вечірні сукні, підбори і каблуки не привід не ходити на стадіон, не бігати там, і не займатися рухливими вправами. А навпаки, у всякому разі в кліпі Лободи.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.