“Для хлопців”: Ірини Федишин відправилася в Прагу та показала свою красу в екстраміні та вирізом “до пупка”

Ірина Федишин — не тільки талановита співачка, а також дуже красива дівчина. І співачка не вважає за потрібне ховати таку красу від публіки, а навпаки охоче її демонструє.

Ірина Федишин є однією з найталановитіших співачок в Україні. Артистка писала і виконувала пісні виключно українською ще до того, як це стало популярним та бажаним серед аудиторії. А після 24 лютого знаменитість одразу ж долучилась до волонтерської діяльності, яка й досі є важливою частиною життя Федишин. Задля допомоги захисникам співачка часто організовує благодійні концерти, які дозволяють купувати автівки, одяг, дрони та інші необхідні речі.

Нещодавно Ірина провела концерт у Празі, де їй вдалося зібрати “донати для хлопців”. Також зірка відправилася у Брно з тією ж благодійною метою. У пості можна було не лише дізнатися про концертну діяльність співачки, але також помилуватися неповторною красою Ірини.

Федишин обрала стильний літній образ. Його основою став білий короткий сарафан з пишною плісированою спідницею, що додає легкості та романтичності. Верхня частина вбрання має широкі бретелі та V-подібний виріз, що вдало підкреслюють руки та красу співачки.

37-річна Ірина Федишин показала себе у білосніжному образі з Праги
37-річна Ірина Федишин показала себе у білосніжному образі з Праги

Ірина доповнила образ білими кросівками з золотистими вставками. Взуття ідеально пасує до сарафана та чудово підходить для прогулянки. Також артистка прикрасила руки браслетами й годинником. Завершують стиль сонцезахисні окуляри із затемненими лінзами.

Трішки яскравості образу додає рожевий манікюр з довгими нігтями. А ось макіяж у Федишин дуже легкий, який тільки підкреслює її природну красу. Оцінили її й шанувальники співачки. У коментарях Ірину називають гарною, милою, чарівною, неймовірною, красунею. Багато фанатів подякували артистці за концерт, а одна підписниця поцікавилася, де придбати таке ж плаття.

Схожі статті

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.