Влад Яма ностальгує по дому в Сполучених Штатах Америки, куди втік з України: “Вашингтон нагадує Київ”

Вважаєте, що в надскладний для України час Влад Яма просто втік на інший континент? Ви не розумієте: знаменитий хореограф просто переїхав на інший берег Києва, який лівіше лівого.

Після 24 лютого Влад Яма майже одразу залишив країну, відправившись до США. Це рішення танцюриста викликало дискусію та навіть обурення у частини суспільства. Багато хто вважає поведінку Ями недостойною. Сам хореограф зазначав, що робив усе не задля себе, а лише з міркувань про комфорт власної родини: у Влада є дружина Ліліана та 8-річний син Леон.

Але на чужині танцюрист не забув про Батьківщину. Він часто публікує патріотичні світлини, а також створює патріотичні дописи. Наприклад, в одному з нещодавніх постів Влад проїхався Вашингтоном. Що у цьому патріотичного, запитаєте ви? Просто це місто нагадує йому Київ. А оскільки Вашингтон — також столиця, то можна сказати, що Владі нікуди й не виїжджав.

Влад Яма показав кадри Вашингтону, які схожі на краєвиди Києва
Влад Яма показав кадри Вашингтону, які схожі на краєвиди Києва

При великому бажанні, звісно, можна помітити схожість між цими двома містами. Та й навіть у Маямі, де постійно зараз проживає Яма зі своєю сім’єю, також є елементи, які нагадують про Україну. Можливо, хореограф навіть брав би оплату за танцювальні заняття, які він регулярно проводить, не в доларах, а у гривнях. Але американські міста не настільки нагадують Київ.

До слова, по Вашингтону Влад вирішив прогулятися разом зі своїм сином. Вони відвідали ті знамениті місця, які більшість наших читачів могли бачити лише в у голлівудських фільмах і серіалах. Серед них можна відзначити меморіал Лінкольна, який був побудований на честь 16-го американського президента, монумент Вашингтона, а також місцевий музей.

Хореограф Влад Яма показав визначні місця Вашингтона
Хореограф Влад Яма показав визначні місця Вашингтона

З останнього кадру, на якому зображений легендарний баскетболіст Майкл Джордан, можна зробити висновок, що Влад і Леон відвідали Національний музей афроамериканської історії та культури. Від зазначених меморіалу та монументу до цього музею менше кілометра, тому всі згадані місця можна відвідати під час прогулянки Національною алеєю Вашингтона.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.