Коли “моя хата скраю”: Оля Полякова ледь встигла на потяг, а свої речі лишила на вокзалі — буває і таке

Популярну співачку Олю Полякову спіткали "неймовірні" пригоди закордоном. Так "весело" вона ще не їздила і не подорожувала. Зірка розповіла, що сталося!

Українська співачка Оля Полякова, яка має неабияку популярність, забула всі свої речі на пероні вокзалу у Варшаві. Вона уже їде в потязі, що курсує з Варшави до Києва, а от її речі будуть закордоном ще добу. Про все це співачка розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram.

Якесь невезіння у знаменитості почалося з того, що з початку вона спізнилася на літак, який мав курсувати з Ніцци у Варшаву (з Франції у Польщу). Вона чітко не пам’ятала, коли мав вирушати літак: о 13:00 чи о 13:20. Зателефонувала своєму менеджеру, а той сказав, що її літак уже, як 3 хвилини курсує в небі…

Після цього, Олі Поляковій, яка дуже хотіла вже потрапити додому, нічого не лишалося, як купити нові квитки на літак і на потяг. Наступного дня вона прокинулася о 06:00 і уже о 07:40 виїхала, щоб 100% потрапити на літак і успішно долетіти до Варшави. Вона це зробила — бінго! Добре до летіла і вже навіть розслабилася після цієї пригоди. Але це було ще не все.

Їдучи Варшавою в автомобілі Оля Полякова потрапляє у величезну транспортну тягучку. Попереду на дорозі, ще й неподалік повороту, щось сталося. Роз’їхатися не можливо: ні вперед, ні назад. Водійка співачки запропонувала вийти з автівки, пройтися 200 метрів, і спробувати “піймати” таксі. Але і з цим славнозвісній співачці не пощастило!

Попереду на дорозі було одне єдине таксі у якому сиділа дівчина з України. І вона сказала, що ні кого до себе в салон не візьме. Водійка навіть спробувала домовитися з нею, пояснивши, що це наша українська Оля Полякова, і що вона не встигає на потяг. Але українка сказала своє категоричне ні.

“Українка не дозволила мені сісти до неї в таксі. Вона зі своїми речами встигла і потрапила на потяг. А я просто чудом “стрибнула” у поїзд”, – під великим враженням поділилася своїми емоціями співачка.

Оля Полякова забула свої речі на вокзалі у Варшаві
Оля Полякова забула свої речі на вокзалі у Варшаві

У результаті їм вдалося виїхати з тієї автомобільної тягучки, заїхати в потрібний поворот і потрапити до вокзалу. Але потяг уже от-от відправлявся, Оля Полякова туди забігла, а ось її батько так і лишився з її речами на пероні вокзалу. Бо потяг уже почав від’їжджати і занести та передати речі не встигли.

“Затор у який ми потрапили, стояв перед світлофором, і просто неможливо було роз’їхатися. Ті українці, які не підтримують один одного, це просто сором”, – завила Оля Полякова.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?