Розкритий секрет шикарної шкіри Світлани Лободи: зробити таке може кожна жінка, але потрібно кілька речей

Співачка Світлана Лобода оприлюднила бекстейдж у якому чітко видно, що робить для того, щоб мати ідеальну шкіру. Все не так просто, як здається на перший погляд.

Багато хто вважає, що красива і гарна шкіра, це комусь Богом дано. А ні..! Це все величезна, постійна і клопітка робота над собою, своїм тілом, а ще — грим. Саме так роблять зірки, насамперед, співачка з України Світлана Лобода, щоб гарно виглядати на сцені. На своїй сторінці в соцмережі Instagram вона показала, що робить зі своєю шкірою перед тим, як вийти у зал до глядачів.

Кілька секундне відео співачки Світлани Лободи розкриває все, що необхідно для того, щоб зі сцени, або з екрану телевізора, виглядати просто неймовірно! Це грим. Вона робить не лише макіяж на обличчі, а й гримує практично все тіло. Це і шия, і бюстьє, і “кістки” ключиць, все. Маскувати зірки можуть навіть шкіру рук. А можуть і всю себе цілком! Дивовижні образи не робляться з нічого. А люди в живу не є ідеальними. До того ж, ніхто.

 

Утім, Світлану Лободу знову кудись “понесло”, у якийсь незвичний для простих людей формат. У бекстейджі перед своїм концертом вона показала, що цього разу виступатиме у довгих насичено-червоних лосинах, колір яких трішки “виїдає” очі. Але можливо, що зі сцени це буде виглядати як раз нормально. До цього вона додала довгий, широкий і темно-бордовий халат, який весь в стразах. Під халатом — чорний обтягуючий топ із тоненькими бретельками.

Зірка завершила свій образ додаванням прикрас. Це довге кольє з величезною підвіскою у формі хрестика, який повністю оброблений дорогоцінними камінцями. Схоже, що Світлана Лобода віруюча жінка, і носить такий хрестик не лише для краси, а й з метою оберігу від “дурних” очей. До свого яскраво-червоного кольору із додаванням темно-бордового і в’їдливого фіолетового кольору, вона додала темні окуляри з червоним обідком.

Схожі статті

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .

Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.

Злата Огнєвіч практично голодна: співачка поскаржилася на свій пустий холодильник і таку ж “тарілку”

Злата Огнєвіч показала всю красу свого холодильника вдома. У такої знаменитості, як вона, їжі знайшлося не багато. Мало того, зірка ще й ходить голодна.

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.