“Холостячка” Ксенія Мішина заговорила про поцілунки з 12-річним сином: Платон переживає підлітковий вік

Відома і незаміжня "Холостячка" Ксенія Мішина розуміється на поцілунках для чоловіків. Насамперед, на їх наявності і важливості, скільки б чоловіку не було років.

Українська акторка театру і кіно Ксенія Мішина, яка стала популярною завдяки своїй грі в серіалі “Кріпосна” та участі в романтичному реаліті-шоу побачень “Холостячка”, опублікувала дуже ніжне фото разом із своїм сином. Зірка обережно цілує свого 12-річного сина Платона у лоба. Цю світлину акторка виклала в сьогоднішній своїй stories у соцмережі Instagram.

За словами Ксенії Мішиної, нині вона намагається пояснити Платону, що чоловіки в будь-якому віці люблять поцілунки. Крім перехідного віку. Це саме той період, один із найскладніших у житті, який нині починається в її сина. На світлині, що Ксенія Мішина, що Платон, обидва мають поважливе, любляче та ніжне ставлення один до одного.

Ксенія Мішина розповіла про важливість поцілунків для чоловіків
Ксенія Мішина розповіла про важливість поцілунків для чоловіків

Зірка ніжно цілує свого сина у лоба, а він — обережно пригортається до мами, притиснувши обличчя до її плеча. При цьому, у нього спокійний і навіть релаксуючий вираз обличчя. Біля люблячих батьків діти завжди почувають себе в певній безпеці та зоні комфорту. От саме так і Платон.

На фото добре помітно, що у вухах Ксенії Мішиної золоті сережки, але в сина Платона також “пробиті” вуха. У всякому разі, одне точне. А його масивну та срібну сережку з шипами просто неможливо не побачити. Участь у цій міні-фотосессії разом із ними приймав і їхній домашній улюбленець. Він не просто їхній пес, а вже давно невід’ємна частина їхньої сім’ї.

Крім важливості поцілунків для чоловіків у будь-якому віці, Ксенія Мішина “розповіла” і про важливість догляду за чоловіками, теж, у будь-якому віці. Насамперед, вона трішки не догледіла і Платон уже встиг почухати “бубу” на руці і занести туди інфекцію. Тож після поцілунків вони відправилися на прийом до лікаря. Пес пішов разом із ними.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.