Жила з Потапом ще в Україні: що відомо про “коханку” чоловіка Каменських і як вона потрапила в їхню сімʼю

Потап роками приховував свій шлюб з Настею Каменських, та коли правда вийшла назовні, у гру нібито вступила ще одна жінка, про яку стало відомо не так давно.

Після новини про весілля Потапа та Насті Каменських у житті пари настала нова ера. Здебільшого тому, що вони почали заробляти через контент особистого характеру. Настя та Олексій щоденно публікували різні відеоролики, в яких показали, як проходить їхнє подружнє життя, чим вони займаються у своєму розкішному домі, як виходять на пробіжки, заходять в гості до своїх кумів.

Публіка одразу ж помітила жінку, яка завжди знаходилася поруч зі співачкою. Здавалося, вона днює та ночує разом з парою. І це виявилося правдою. Пані Ганна Андрійчук, краща подруга Каменських, як виявилося на той період проживала разом з родиною. Так само і матір артистки пані Ліда, яка не могла впоратися з втратою чоловіка і шукала втіхи у сім’ї своєї дочки.

Потап відреагував на чутки про появу у нього коханки

Потап повернувся та показав, як стрімко втрачає популярність
Потап відреагував на чутки про появу у нього коханки

Вони їли разом, подорожували разом, знімали кліпи, виходили люди та ділилися спільним контентом. Це було схоже на справжню ідилію, хоча співачку постійно намагалися попереджати, що жити під одним дахом з чоловіком та своєю подругою не є добре.

Ще пізніше колишній чоловік Ганни Андрійчук Олексій Завгородній дав інтерв’ю, в якому підтвердив, що вони розлучилися. Ганна, так само як і пані Ліда мала серйозні проблеми, сильно засмучувалася, а тому подруга забрала її до себе. У цьому складі вони рушили і до Іспанії на початку 2022-го. Хіба що до них доєдналася матір Олексія.

Потап відреагував на чутки про появу у нього коханки. Ганна Андрійчук з колишнім чоловіком Олексієм Завгороднім

Раптово аудиторія не змогла не помітити, що Ганна більше не з’являється поруч з Настею. Трапилося це через півроку після повернення артистки до України. Андрійчук приїхала разом з нею, але більше у її компанії не світилася.

Яким же здивуванням було для публіки почути від Богдана Беспалова, що нібито Андрійчук стала коханкою Потапа. Підтвердження цій новині досі немає. Настя Каменських ніяк не коментує дану плитку, як і сама Андрійчук. А у різних подкастах звучали обговорення даної ситуації. Зокрема блогери говорили, що нібито Потап просто підвіз Андрійчук до готелю, через що між дівчатами виникла суперечка, а у шоу-бізнесі поповзли плітки про зраду.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?