Тіна Кароль покинула всі справи в Україні та полетіла за кордон: втікає від почуттів до Дана Балана

Тіна Кароль намагається приховувати своє особисте життя, але не завжди виходить.

25 січня чарівна Тіна Кароль відсвяткувала свій черговий день народження. Цього року співачці виповнилось виповнилося тридцять вісім років. На свій день народження зірка працювала, але не полишала себе власного свята.

Туреччина

Тіна Кароль вирішила відпочити у сонячній та мрійливі країні — Туреччині. Пробула вона там зовсім недовго, але встигла зробити селфі на пам’ять, чим і підказала своє місцезнаходження.

Скріншот сторінки Тіни Кароль

З Даном?

З ким святкувала співачка залишається таємницею. Справедливо буде припустити, що зі своїм коханим. Адже іншого приводу приховувати свою компанію майже не існує. Чи може бути це Дан Балан? Звісно може, але від нього чекати новин не доводиться. Нагадаємо, що

Історія замовчує

Дан Балан і Тіна Кароль підозрюються у любовному зв’язку вже досить довгий час. Їх стосунки почалися з телевізійного музичного шоу “Голос країни” і вся країна мала змогу спостерігати за розвитком їх роману. Однак велика кількість людей не вірить у справжність цих стосунків тому, що це схоже на піар. Справедливо зауваження і має право на існування. Але прихильники вірять, що такий погляд, як у Дана Балана і Тіни Кароль, коли вони дивляться один на одного неможливо зіграти навіть великому акторові.

Тільки син

Тіна Кароль же запевняє, що залишається вірною своєму покійному чоловіку Євгену Огіру та єдиний чоловік у її житті –  це її син Веніамін Огір. Правда це чи ні – розсудить час. Адже навіть таємничі Потап та Настя Каменських згодом розповіли про свій роман.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".