“Я виглядаю на 23”: на честь свого 41 дня народження Джамала поділилася головним секретом молодості

Молодість — це завжди прекрасно. Тому люди хочуть залишатися молодими якомога довше. І Джамала знайшла ефективний спосіб омолодження! Але чи можна такий підхід назвати дієвим для всіх?

Наприкінці серпня Джамала святкує свій день народження. Цього літа співачці виповнився 41 рік. Але вона зізнається, що відчуває себе молодшою. На думку зірки, вона виглядає на 23. А секрет молодості, яким користується Джамала, дуже простий — діти.

Артистка згадала слова знаменитого дизайнера Карла Лагерфельда, який працював з Chanel, Fendi, Jean Patou, H&M й іншими відомими брендами. Він дотримувався поглядів чайлдфрі та вважав, що діти поруч додають людині зайву сотню років. Але Джамала, яка народила 3 синів, зовсім цього не відчуває. Навпаки поряд із маленьким Алімом вона молодшає.

Співачка вважає, що саме її синочок є головним подарунком, який вона могла собі зробити на день народження. Для того, щоб все стало просто ідеально, не вистачає лише Перемоги. Для неї потрібно ще попрацювати, причому кожному з нас, а не лише захисникам. Тому Джамала активно залучена до процесу допомоги оборонцям. Вона іноді організовує збори та підтримує відкриті іншими людьми. Але цього разу вирішила обійтися без “банок”.

41-річна Джамала розповіла про життя після народження третього сина
41-річна Джамала розповіла про життя після народження третього сина

Причина такого рішення у концерті, який Джамала дасть уже на вихідних. А всі отримані гроші від продажу квитків артистка планує передати на потреби захисників. Така відданість Україні, патріотизм та доброта співачки дуже подобаються її аудиторії.

Шанувальники зірки привітали її з особистим святом. В коментарях люди подякували Джамалі за її творчість та зусилля, яких вона докладає задля допомоги країні. Під дописом привітання також залишили колеги артистки, серед яких співачки Юлія Саніна та Марія Яремчук.

Схожі статті

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.