Костянтин Меладзе після розлучення з Вірою Брежнєвою засвітився у Латвії: цвіте та пахне, і навіть не сумує

Довгий час про Костянтина Меладзе нічого не було чути. Після розлучення з Вірою Брежнєвою композитор просто зник, проте днями продюсер засвітився у Латвії у дуже приємній компанії.

Після розлучення з Костянтином Меладзе співачка Віра Брежнєва, як нічого і не було, продовжувала вести соцмережі, де дуже докладно розповідала про своє нове життя. Продюсер, на відміну від своєї колишньої дружини, навпаки, вирішив залягти на дно і довгий час не з’являвся на публіці. Єдине фото з композитором, яке зробили відвідувачі ресторану на гірськолижному курорті Швейцарії, з’явилося 2023 році.

Гості ресторану Швейцарії показали, як зараз живе Костянтин Меладзе

А днями Костянтин Меладзе засвітився у Латвії. Саме в цей час у Юрмалі виступав його брат Валерій Меладзе. Знімок з’явився в Інстаграмі засновника гурту Бі-2 Єгора Бортника, він же Льова, який разом із дружиною Асею Штрайхер побував на їхньому концерті. Зважаючи на все, фото було зроблено в гримерці. У кадрі квітучий та засмаглий Костянтин Меладзе позував у стильних шортах м’ятного відтінку, чорній футболці, джемпері та світлих кросівках. Валерій також постав у шортах та футболці.

Костянтин Меладзе після розлучення з Брежнєвою засвітився у Юрмалі
Костянтин Меладзе після розлучення з Брежнєвою засвітився у Юрмалі

Обидва були у чудовому настрої. Зазначимо, що це перша поява братів Меладзе за тривалий проміжок часу. До речі, у Латвії зараз живе Віра Брежнєва. Можливо, композитор не дарма опинився там?

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни в 2022 році співачка Віра Брежнєва, яка на той момент ще була одружена з Костянтином Меладзе, перервала свою кар’єру в Росії і виїхала з країни. Артистка відкрито засудила дії путінського режиму та почала допомагати українцям. Щодо продюсера Костянтина Меладзе, то він вибрав мовчання, а незабаром просто зник.

Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва
Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва

Влітку 2023 року з’явилися перші чутки про їхнє розлучення. Що сталося між парою, досі залишається загадкою, але в Мережі ходить багато розмов, що приводом для розлучення послужили розбіжності щодо війни. Ймовірно, Костянтин Меладзе та його брат Валерій ухвалили для себе рішення “перечекати”, тому не стали відкрито засуджувати вторгнення російських військ в Україну. Втім, на підтримку режиму, як деякі з їхніх російських колег, знаменитості теж не виступали.

Ходили чутки, що Костянтин Меладзе в останні кілька років постійно живе в Італії, де має чудову віллу, на якій вони так любили відпочивати з Вірою Брежнєвою.

Схожі статті

Вся правда вийшла назовні: Тарас Тополя розставив всі крапки над “і” у розлученні з Alyosha

Тарасу Тополі та Alyosha часто приписували чутки про розлучення та проблеми в шлюбі, тож співак вперше прокоментував ці плітки та розповів всю правду.

Дружина Володимира Остапчука запускає моду на італійську пряжу: весь принт лімітований

Дружина Володимира Остапчука показала, які светри з італійської пряжі дуже модні та комфортні цієї осені. Кожен принт пуловера лімітований, а тому ніхто не ходитиме в однаковому одязі.

“Я мільйонер”: 37-річний Клопотенко вже не просто Євген – як кулінар заробив перші великі гроші

Євген Клопотенко здобув шалену популярність на кулінарному шоу "МастерШеф", згодом відкрив власний бізнес, тож кулінар вирішив поділитись, як заробив свій перший мільйон.

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?