Радісна зустріч: Ірина Білик засвітилася у США з кумою Лорак: разом відзначали важливе для України свято

Співачка Ірина Білик дала концерт в Атланті (США), після якого зустрілася з кумою Ані Лорак гімнасткою Лілією Подкопаєвою та її чоловіком Ігорем Дубинським. Емоції переповнювали всіх!

Нещодавно стало відомо, що співачка Ірина Білик збирається з концертами в США. Серед вказаних було місто Атланта, де вже кілька років живе кума Ані Лорак олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва разом із сім’єю. Спортсменка не могла пропустити таку важливу подію і разом із чоловіком бізнесменом Ігорем Дубинським та молодшою ​​дочкою Евеліною з’явилася на благодійному заході, який проходив у День Незалежності України.

Концерт Ірини Білік в Атланті
Концерт Ірини Білік в Атланті

Після концерту Ірина Білик та Лілія Подкопаєва зробили фото на згадку.

Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою
Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою

Публікації з’явилися на сторінці куми Ані Лорак за тиждень після заходу. У коментарях Лілія поділилася враженнями та розповіла про емоції, які відчувала того вечора. На одному їхньому фото можна побачити молодшого сина Ірини Білик Табриза. Хлопчик підтримував маму за лаштунками під час її виступу, а наприкінці концерту разом із іншими дітьми вийшов на сцену.

Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою
Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою
Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою
Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою

Зважаючи на все, Табріз опинився на гастролях з мамою не випадково. Відомо, що у США зараз живе його батько – азербайджанський співак, стиліст та фотограф Аслан Ахмадов.  Більше року тому колишній чоловік Ірини Білик переїхав до Америки. Спочатку після початку війни в 2022 році Аслан продовжував залишатися в Москві, проте незабаром перебрався в Баку і звідки переїхав на ПМП до США.

Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов змінився до невпізнання

За словами 51-річного Ахмадова, який з нуля намагається збудувати кар’єру, перший рік життя в Америці виявився для нього набагато складнішим, ніж він припускав. Опинившись у зовсім іншій культурі, знаменитості довелося кардинально змінити звичний ритм життя, свої звички, побут та оточення. Найскладніше далася Аслану розлука з друзями, близькими та коханими людьми, від яких він вперше опинився на такій великій відстані. Однак зараз відстань між його єдиним сином Тебрізом помітно скоротилася. Хочеться вірити, що їхня зустріч обов’язково відбудеться.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?