Який манікюр зробити на 1 вересня: ідеї модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат (ФОТО)

Який манікюр зробити на 1 вересня? Бюті-експерти вже запропонували ідеї дизайну для модних нігтів на перший місяць осені для жінок та дівчат.

Здається, що немає нічого важкого у тому, аби підібрати собі дизайн манікюру до початку навчального року. На носі осінь, змінюється настрій, змінюється мода. Необхідно, щоб нігті прекрасно поєднувалися з нашими образами, і при цьому виглядали доречно на заходах, які нас очікують.

Зокрема, велика кількість дівчат незабаром рушить до школи, університетів, їхні мами будуть присутніми на лінійках, а вчителі вийдуть на роботу.

Задача ускладнюється тим, що тренди раптово змінилися: на популярні дизайни вплинула азійська мода. І тепер жіноча публіка або взагалі відмовляється від покриття, або ж намагається знайти щось дійсно цікаве та елегантне. Цей виклик насправді прекрасно уживається із задачею знайти правильний дизайн до початку навчального року, адже у освітніх установах також не варто з’являтися з яскравим манікюром, так як це моветон.

Який манікюр зробити на 1 вересня

Який манікюр зробити на 1 вересня
Який манікюр зробити на 1 вересня

Перш за все, позбуваємося від думки про матовий манікюр. По-перше, він не в трендах, а по-друге, з ним буде важко, зважаючи на темп життя на початку осені. Чорнила обов’язково будуть залишатися на покритті, і будь-які найменші недоліки одразу кидатимуться в очі.

Так само позбавляємося від довжини. Мода на натуральність і диктує нам, що необхідно полюбити середню довжину нігтів і віддавати перевагу плавним формам.

Найкращий вибір — це пастельні відтінки. Найбільшою популярністю користуються напівпрозорі гель-лаки, через які можна помітити ніготь. Але такий варіант підходить не всім. У такому випадку можна звернутися до бежевих, рожевих, і навіть кофейних відтінків.

А від французького манікюру експерти поки що радять відмовитися, так як він набирає погану популярність соціальних мережах і навіть стає предметом для жартів серед чоловічої аудиторії.

Схожі статті

Собаки для лінивих господарів: 5 порід, які підійдуть тим, хто любить лежати на дивані — є навіть у Мішиної

Собаки — це чудові тварини! А ось можливість регулярно з ними гуляти має не кожен. Яким породам достатньо невеликої фізичної активності? Читайте в нашому матеріалі.

“Це зашквар”: найкращі комедійні фільми, в яких не знявся Юрій Горбунов — Катерина Осадча вже дивиться

Певно, ми не можемо осягнути всю глибину комедійного таланту Юрія Горбунова, тому цю нелегку справу залишимо нащадкам. А поки пропонуємо переглянути найкращі комедії без участі популярного ведучого.

4 найкращих романтичних комедії на думку глядачів: сміх, сльози та кохання — що подивитись на вихідних

Кіно дозволяє на кілька годин перенестися в інший світ, прожити нове життя з його героями. А коли це романтична комедія, вона ще й дарує багато приємних емоцій. Особливо в компанії з коханою людиною.

Нова трендова стрижка набирає неймовірну популярність у світі: ця зачіска підходить для всіх типів волосся

Кожна жінка мріє про ідеальну зачіску, над якою не потрібно морочити собі голову. Стилісти знайшли спосіб підкреслити свою індивідуальність універсальною зачіскою.

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.