43-річний Сергій Притула забув екс-дружину і відгуляв весілля з неймовірної вроди нареченою: “Кохаю до щему”

43-річний Сергій Притула забув колишню дружину та відгуляв весілля з неймовірної вроди нареченою, яка вразила своєю елегантністю та несхожістю на ту, що була до неї.

Рідко можна було почути від Сергія притули зізнання у почуттях чи то на екрані, чи то у його блозі. Зірка відрізняється прекрасним почуттям гумору, вмінням правильно подати себе та інформацію, активною громадською позицією, благодійною діяльністю, політичною активністю.

Все більше і більше зірка змінює сферу свого впливу і все більше його блог стає серйозним. Інколи у коментарях розгоряється справжня битва між користувачами, які мають полярні погляди, хоча здається, що їх має об’єднувати любов до України та бажання світлого майбутнього для неї.

Сергій Притула показав, яким було його весілля та як виглядала наречена

Який вигляд мають всі діти шоумена Сергія Притули?
Сергій Притула показав, яким було його весілля та як виглядала наречена

Сам Сергій здебільшого публікує на особистій сторінці в соціальних мережах Instagram та Facebook повідомлення про черговий збір, прохання від захисників, тощо.

Але коли мова заходить про велике кохання, то можна на хвилинку забути про все інше і сказати слово на цей рахунок. Так, нещодавно зірка повідомив у своєму блозі про те, що святкує річницю весілля з другою дружиною Катериною.

Варто відмітити, що свого часу ця історія кохання розвивалася непомітно, і про зміни в особистому житті зірки ніхто і не знав, аж допоки він не одружився. Катруся, уродженка Донеччини, закохала в себе знаменитого ведучого, вийшла за нього заміж, народила йому двох прекрасних дівчат Соломію та Стефанію.

Саме їй Сергій і присвятив публікацію, у дописі до якої зізнався в почуттях, виразив свою подяку та пошану і відкрився, як набагато емоційніше людина, ніж можна подумати спершу.

На кадрах обидва неймовірно красиві, щасливі та закохані. Саме про такі знімки мріють фанати зірок, коли думають про можливість трішки зазирнути за завісу таємниці та побачити кумирів у стані любовної ейфорії.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.