Рожева натуральна шкіра знову в моді: Маша Єфросиніна показала, як стилізувати піджак під жіночний образ

Легендарна телеведуча Маша Єфросиніна показала, як бути елегантною, солідною, серйозною та рішучою. Все це вона змогла поєднати в новому образі, який підібрала для цієї осені.

Вже легендарна українська телеведуча, журналістка, громадська діячка та авторка і ведуча проєктів на YouTube Маша Єфросиніна обрала собі на осінь модний піджак. Це стильний верхній одяг, насиченого малинового кольору, з натуральної шкіри.

Даний піджак чудово підходить під чорний колір волосся знаменитості. Загалом у ньому вона виглядає просто шикарно! А ще — дуже по діловому, елегантно та солідно. Світлину з акцентом на цей піджак Маша Єфросиніна виклала в своїй stories в соцмережі Instagram.

За її словами, сьогодні зранку її розбудили працювати. Імовірніше всього, що ранок був досить прохолодним і тому піджак був просто необхідний Маші Єфросиніній. До того ж, робота їй припала на вулиці, бо світлину у піджаку вона зробила саме там! До цього образу телеведуча вирішила зібрати своє волосся і заколоти його на тильній частині голови. Єдине що, вона залишила короткі пасма волосся, які злегка прикривали її щоку.

Був у зірки з самого ранку вже і макіяж. До того ж, не зовсім легкий. Брови Маша Єфросиніна старанно підвела чорним олівцем, повіки прикрасила темно-коричневим кольором (це виглядає дуже по діловому). Зроблені на повіках і легкі стрілки. На вилицях — легкі рожеві рум’яна. Помада матова і світло-малинового кольору, без додавання блиску.

Маша Єфросиніна показала, як стилізувати піджак під жіночний образ
Маша Єфросиніна показала, як стилізувати піджак під жіночний образ

Під все це, і цього разу, Маша Єфросиніна не одягла жодних прикрас. Навіть її вуха не прикрашають сережки. Образ нагадує максимальний мінімалізм по всьому. Лише елегантність та солідність, серйозність і рішучість. Уже пізніше ведуча показалася в своїх stories без піджаку, в дуже яскравій срібній сукні. Ніби на ній не тканина, а цупка фольга, поверхня якої нагадує лушпиння шкіри рептилії.

Уже незабаром Маша Єфросиніна планує відвідати марафон на якому вона буде рада бачити своїх прихильників і всіх своїх підписників. Вона вже поділилася секретом того, що на події виступатимуть чимало спікерів. Велика концентрація людей, яка там буде, зможе надати кожному повну “картину” того, що нині відбувається в соціальному медіа нашої країни. Вона підкреслила, що саме в українських медіа панують свої закони, сприйняття, настрої та запити. Сама Маша Єфросиніна розповідатиме про популярність.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?