Зрадниця Ані Лорак використовує фотошоп, щоб виглядати красивішою: на оригінальному фото вона значно ширша

Співачку Ані Лорак неодноразово ловили на фотошопі, але вона продовжує редагувати свої фотографії. Як виглядає зрадниця у реальному житті.

Якщо порівняти фотографії Ані Лорак на початку кар’єри і зараз, то неозброєним поглядом видно, що артистка, яка сьогодні будує кар’єру в Москві і продовжує мовчати про війну, добряче попрацювала над своєю зовнішністю. Хоча до серйозного хірургічного втручання зрадниця не вдавалася, за те уколів ботокса та гіалуронової кислоти на її обличчі більш ніж достатньо. Кароліна Куек (так насправді звуть артистку) підкоригувала форму губ і вилиць, а також позбулася мімічних зморшок навколо очей та носогубці.

Ані Лорак використовує фотошоп, щоб виглядати красивішою
Ані Лорак використовує фотошоп, щоб виглядати красивішою

Але цього Лорак мало. Перш ніж опублікувати будь-яке нове фото, співачка ретельно обробляє його у фотошопі. Вона робила це раніше та продовжує робити зараз. Так, у 2021 році Ані Лорак вкотре підловили на використанні фоторедактора. Це стало очевидно після того, як у мережі з’явилися однакові фотографії, на яких вона позувала разом зі своїм близьким другом Філіпом Кіркоровим.

На знімку в мікроблозі пропагандиста Кароліна виглядала помітно ширше, ніж у її Інстаграм. У фотошопі артистка трохи звузила собі обличчя та руки. У Мережі ще довго жартували з цього приводу.

Ані Лорак використовує фотошоп, щоб виглядати красивішою
Ані Лорак використовує фотошоп, щоб виглядати красивішою

Нагадаємо, що зрадниця Ані Лорак та пропагандист Філіп Кіркоров дуже близькі. Саме за його рекомендацією співачка на початку війни зникла. Пізніше стало відомо, що наприкінці лютого 2022 року Лорак була на відпочинку в Дубаї (ОАЕ), після чого зникла майже на півроку. Вона взагалі не з’являлася на публіці, а через кілька місяців дала одне зі своїх найганебніших інтерв’ю, де так і не змогла вимовити слово “війна”.

Ані Лорак на інтерв'ю Альоні Блін
Ані Лорак на інтерв’ю Альоні Блін

Щодо Кіркорова, то після “голої вечірки” у Насті Івлєєвої, королю довелося зняти свою корону і вирушить з концертами на Донбас, тільки після цього його знову почали пускати на телебачення. Лорак, щоб світиться в телевізорі і на червоних доріжках, продовжує мовчати про війну і щосили зображує з себе “голуба миру” з невиразною політичною позицією, адже вона всього лише – “співачка”.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".