Одяг, музика та стиль: 39-річна Тіна Кароль стала реперкою і показала Дану Балану, на що здатна в свої роки

Зіркова співачка Тіна Кароль повернулася в далеку юність. Вона одяглася, як репер, станцювала і заспівала, як мега репер. Багато хто її не впізнав і подумав, що це просто підліток.

Популярна співачка Тіна Кароль, якій вже 39 років, показала себе в образі репера. Вона зняла і виклала відео на якому їй, напевно, не більше 20 років. Адже вона з’явилася перед своїми фанами у мега короткому топі-бюстьє, широких штанях-джинсах, які в поясі підв’язані взагалі на звичайний шнурок. Штани тримаються навіть не на ремені. А свій живіт Тіна Кароль виставила всім на показ. Нове відео зірка виклала в своїй stories в соцмережі Instagram та в TikTok.

Відео починається з того, що Тіна Кароль відкриває двері і одразу вривається в приміщення в образі жінка-репер. Починає співати і танцювати під музику американського репера. І поводити себе так, ніби все життя вона лише цей реп і співала. Паралельно у приміщенні, де все це відбувалося, перебувала знімальна група, яка “кинулася” іти слідом за Тіною Кароль і знімати її реп-шоу.

Тіна Кароль стала реперкою і показала, на що здатна
Тіна Кароль стала реперкою і показала, на що здатна

При тому, що штани у Тіни Кароль підв’язані, вони все одно такі здоровезні, що здається, от-от, і просто спадуть з неї. Під штани вона взула зручні кросівки. Хоча штани великі навіть у довжину і взуття покривають практично повністю. Свій образ вона завершила кепкою світло-оливкового кольору. Прикрас до всього цього вона не додавала. І так собі співачка пройшлася танцюючи, ненароком, і назбирала для ТікТок чимало лайків і коментарів.

Насамперед, читачі зірки відмітили, що вони старіють, а Тіна Кароль з роками молодіє. Хтось у свої 39 років хоче так само гарно виглядати, як співачка. І підкреслюють, що для свого віку вона дуже і дуже гарна. Є фанати, які одразу і не впізнали зірку, і спочатку подумали, що це якийсь підліток 16 років.

“Багато молодих дівчат не стоять в одному ряду з дорослою жінкою. Як же гарно вона вміє перетворюватися в когось іншого і створювати стиль”, – написала одна з фанаток Кароль.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?