Йому було 30, їй — 20: чому Ксенія Мішина не вийшла заміж за чоловіка, дитину якого носила під серцем

Власним прикладом Ксенія Мішина доводить, що виховати сина можна навіть без допомоги його батька. Але чому акторка повністю викреслила зі свого життя чоловіка, від якого вона народила єдину дитину?

Ксенія Мішина — дуже вродлива, харизматична, розумна та весела дівчина. Здавалося б, до такої красуні повинні стояти в черзі тисячі чоловіків, аби мати шанс просто подарувати букет, особисто побачивши її неймовірну посмішку. Але дійсно кохання всього свого життя Ксенія й досі не знайшла. Так, у Мішиної були чоловіки, з якими вона мріяла про спільне щастя. Проте зрештою кожен з них тією чи іншою мірою розчарував знамениту акторку.

Перші серйозні взаємини у Ксенії були у 20 років. Чоловіка звали Олександром, він був на 10 років старшим за дівчину. Стосунки здавалися стабільними. Але коли Мішина завагітніла, то неочікувано для неї відкрилися дуже неприємні сторони коханого. Олександр вважав, що за власне навчання та навіть базові речі Ксенія повинна платити сама. Зрештою це привело до розлучення, про яке Мішина жодного разу не пожалкувала.

35-річна Ксенія Мішина розповіла про причину розставання з батьком свого сина Платона
35-річна Ксенія Мішина розповіла про причину розставання з батьком свого сина Платона

Нещодавно Ксенія згадувала про батька свого сина в контексті його повернення. Він прагнув познайомитися з сином. Принаймні, саме так говорив чоловік. Акторка була не проти. Але на ділі стало зрозуміло, що Олександра цікавив зовсім не Платон, а сама Ксенія. Тому стосунки Мішина знову обірвала, чітко зазначивши, що нового шансу більше не дасть.

Також акторку пов’язували стосунками з Женею Котом та Володимиром Остапчуком. Але всі припущення залишилися на рівні пліток. А ось взаємини з таємничим одруженим чоловіком підтверджувала сама Ксенія. Щоправда, про його особисте життя дівчина не здогадувалася, дізнавшись про все лише після розставання. Ті стосунки Мішина вважає помилкою та дуже важливим життєвим уроком. Більше такого досвіду отримувати вона не хоче.

Акторка Ксенія Мішина зі своїм колишнім бойфрендом-гумористом Олександром Еллертом
Акторка Ксенія Мішина зі своїм колишнім бойфрендом-гумористом Олександром Еллертом

Ще одні серйозні стосунки у Ксенії були з переможцем проєкту “Холостячка” Олександром Еллертом. Але через надто різні характери та постійні суперечки Мішина часто відчувала виснаження замість щастя, тому зрештою сама вирішила розірвати взаємини.

Схожі статті

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.