Удочерила двох дівчат, але мамою стала тричі: кому Наталя Могилевська ще подарувала свої любов і тепло

Відома українська співачка Наталія Могилевська не так давно удочерила двох прекрасних дівчат, але на цьому вона не зупинилася. Деталі в нашому матеріалі.

Свою найбільшу мрію Наталя Могилевська, як з’ясувалося згодом, здійснила таємно. Артистка довго говорила про своє бажання стати матір’ю, але на питання щодо можливого усиновлення говорила, що не готова до такого кроку. Цікаво, що саме в цей період вона вже займалася саме цим.

Артистка більше двох років мовчала про появу в неї дочок. Маленька Софія та її рідна сестра Мішель встигли повністю адаптуватися до того моменту, коли про це дізналася про поповнення в сім’ї артистки. Коли правду злили до мережі, Наталія вже не стала пояснювати, і просто розповіла світу про своє щастя.

Показувати дочок зірка відмовляється. Мовляв, на даний момент дівчатам необхідна повна приватність. Не тільки через кардинальні зміни у їхньому житті, що вимагають адаптації, але через бажання тихо і правильно провести дитинство.

Наталія Могилевська розповіла про незвичайне поповнення в сімʼї

Наталя Могилевська привласнила моду на популярну зачіску
Наталія Могилевська розповіла про незвичайне поповнення в сімʼї

І все ж таки співачка регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показує, як проводить час зі своєю сім’єю. На відеороликах вони з чоловіком та дітьми часто щось святкують, або насолоджується відпочинком, або ж весело проводять разом час. Зокрема нещодавно стало відомо про поповнення в сім’ї артистки.

Могилевська зізналася, що вони знайшли кошенят, яким взялися шукати домівку. Як саме склалося дуже доля пухнастиків поки що невідомо.

Наталія Могилевська розповіла про незвичайне поповнення в сімʼї. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Здається, я знову стала мамою. Вісім із десяти. Хтось під супермаркетом залишив маленьких кошенят, вісім штучок. Ми зараз доглядаємо їх і шукаємо для них добру сім’ю, їх новий будиночок. Кошенята зовсім маленькі, тому зараз треба вигодовувати їх із піпетки спеціальною їжею”

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?