Обійми, солодкі поцілунки і розмови: Сергій Притула показав жінку, з якою хоче одружитися після перемоги

Відомий шоумен Сергій Притула по "вуха" закоханий у жінку з якою прожив у шлюбі вже 9 років. Їхні обійми та поцілунки з роками стали лише міцнішими та теплішими.

Політичний, громадський діяч, а також шоумен і телеведучий, який зміг отримати один із найбільших гонорарів на українському телебаченні, Сергій Притула, зізнався в коханні своїй дружині. Він зробив це через 9 років шлюбу, саме на дев’яту річницю існування їхнього подружнього життя. Теплі слова привітання і зізнання в коханні, Сергій Притула опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Шоумен зазначив, що у шлюбі найважливіше це ділити навпіл біль. І це не менш важливо, аніж ділитися радістю один із одним. У першу чергу, він вдячний своїй дружині, Катерині Сопельник, за те, що якби в житті їм не було складно, її долоні завжди “тактильно” чи незримо перебувають на його скронях. Ментальний стан здоров’я Сергія Притули тримається саме завдяки його дружині й дітям.

 

Неабияк телеведучий вдячний Катерині за чуйних та люблячих діточок. Щодо особистих відносин з дружиною він повідомив, що час дійсно впливає на романтичні стосунки. Але, з роками, їх обійми стали лише міцнішими, поцілунки солодшими, розмови тривалішими. Особливо, після довгих розлук.

За словами Сергія Притули, дев’ять років шлюбу є хорошим періодом часу, щоб озирнутися назад і подякувати одне одному за прожиті роки. Роки, які не є марними. Роки, які вони витратили один на одного, на спільне життя, а не життя окреме. Особливо, подякувати за все це Богу!

“Вірю, що після Перемоги, ти дотримаєш обіцянки і вийдеш за мене ще раз”, – звернувся до своєї дружини Катерини Сопельник, ведучий Сергія Притула.

Крім цього, він додав, що кохає свою дружину до “щему” в своєму серці і тамуючих подихів. І він дуже вдячний їй за ці дев’ять років спільного життя.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?