Кому пощастило менше? 47-річна Камалія після розлучення з 69-річним Захуром розповіла про поділ майна

Найбагатша співачка України Ккмалія вперше розповіла, як вони з колишнім чоловіком Мохаммадом Захуром вирішили поділити їхнє майно. Артистка не залишилася ні з чим.

Рік тому публіка дізналася, що одна з найміцніших пар українського шоу-бізнесу, Камалія та Мохаммад Захур розлучаються. Подружжя не розповідали жодних деталей їхнього розставання, як і не розсекретили, як саме його організувала. Все ж таки мільярдер з’їхав та оселився в Європі, а співачка залишилася в Україні. При цьому у бізнесмена є нерухомість в Києві та бізнес.

Камалія розповіла, як вони з Захуром поділили їхнє майно

Чоловік Камалії мільярдер Мохаммад Захур зробив гучну заяву
Камалія розповіла, як вони з Захуром поділили їхнє майно

Виконавиця припинила публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з їхнього палацу, що наштовхнуло на думку про поділ майна. Однак, виконавиця нещодавно давала ексклюзивний коментар на цей рахунок і зізналася, що вони його просто не ділили. Так, виявляється пара розлучилася не через РАЦС, а по шаріату.

Відповідно майно їм ділити не довелося. Але й мільярдер, маючи можливість забрати все, цього робити не став. Фактично, пара залишається сім’єю. Артистка зізналася, що вони продовжують проводити разом час, їздити на відпочинок, святкувати разом, і все заради спільних дочок, які навіть не знають про те, що їхні батьки не разом.

Кармалія продовжує жити в палаці. Коли мільярдер приїжджає до України, то зупиняється у колишньої дружини. Так само співачка має дах над головою у Великобританії, адже гостює у бізнесмена.

Нагадуємо, в останньому інтерв’ю артистка розповіла, що розлучення спричинив конфлікт у їхній сім’ї: вона не могла поладнати з падчеркою, яка в свою чергу вже давно ображалася на мачуху. Погані взаємини між жінками склалися ще на початку. Співачка і в ранніх інтерв’ю говорила про погані стосунки з Танею, хоча на той момент не було відомо, що в них дуже маленька різниця у віці.

Таня ніколи публічно не коментувала свої стосунки з зірковою мачухою. Дочка мільярдера завжди залишалася в тіні.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?