Проводить час, як незаміжня жінка: “Холостячка” Злата Огнєвіч показала, як “коротає” відключення світла

Співачка і знаменита "Холостячка" Злата Огнєвіч знає, як справитися з відключенням електроенергії максимально весело, комфортно і розслаблено.

Відключення електроенергії по всій країні торкнулися не лише простих українців, а й зірок шоу-бізнесу. Без світла “сидять” відомий суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, зіркова “Холостячка” Ксенія Мішина і ще одна, друга “Холостячка” нашої країни, Злата Огнєвіч, Остання знайшла дуже цікавий спосіб, як скоротати час, поки відсутнє світло і як особливо не нервуватися через це. Свій надійний метод вона зняла на відео і опублікувала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Співачка Злата Огнєвіч показала, що єдиний спосіб справитися взагалі з цим усім — це вживати щось міцне. До того ж, робити це по різних рівнях. Вона навіть розробила схему цих рівнів і ступенів споживання. Наприклад, якщо електроенергії немає лише протягом двох годин, то це можна пережити, і щось міцне лише “пригубити”. Якщо сидіти без світла від чотирьох і до 6 годин, то це так, десь на 50 грам потягне.

Злата Огнєвіч показала, що допомагає їй пережити "відключки" світла
Злата Огнєвіч показала, що допомагає їй пережити відключки світла

Усі 100 грам можна спокійно вжити під час відключення електроенергії розрізом до 10 годин часу. А заповнена доверху склянка підійде для тих, хто без світла пробуде від 10 годин і більше. При аварійному відключенні дозволяється взагалі все. Не лише до верху, а й через верх, а можливо і не один через верх.

Звичайно, що Злата Огнєвіч оприлюднила таке відео у своїй stories жартома, щоб розрядити і без того не веселу обстановку. Хоча інколи, всім нам потрібно розслаблятися, але розумно, якісно і в міру. І дуже добре, коли вдома, щоб ніде і ніяким чином не потрапляти в якісь пригоди. Ще краще, коли щось своє “домашнє” із власного вирощеного винограду. У будь-якому разі робити щось, щоб мати “розрядку” і не доводити свою нервову систему до крайнощів.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?