Тримаю в заручниках: Репяхова розповіла, чи є особисте життя у її мами – як виглядає “нещасна” теща Павліка

62-річна теща Віктора Павліка постійно супроводжує свою 30-річну дочку. У шанувальників постало питання - чи є своє особисте життя у пенсіонерки? Як відреагувала на це Катя Репяхова.

Четверта дружина 58-річного Віктора Павліка, яка молодша за артиста на 28 років Катерина Репяхова активно веде блог в Інстаграм, де докладно розповідає про своє життя. Часто у кадрі з’являється знаменитий чоловік, але ще частіше її мама-пенсіонерка. Жінка супроводжує доньку скрізь – у поїздках, на заходах, до дитячого садка, лікарні тощо, тому у шанувальників виникло питання, а чи є у мами Катерини своє власне особисте життя?

Так, напередодні Репяхова вирішила поспілкуватися з шанувальниками і запропонувала їм поставити питання, серед яких було питання про маму.

Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка
Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка

“У Вашої мами є особисте життя, крім Вас та Михасика? Ви їй не даєте без вас дихнути”, – поцікавилася одна з підписниць.

Катя, яка не терпить критики на свою адресу, коротко і ясно відповіла:

“Вона у мене в заручниках. Тільки нікому не кажіть”.

Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка
Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка

Зазначимо, що тещі Віктора Павліка 62 роки. За освітою вона вчитель математики. Майже все своє життя жінка прожила у Дніпрі, де в неї досі залишилася квартира. Коли Катя облаштувалася у Києві та вийшла заміж за відомого співака Віктора Павліка, мама перебралася до столиці та оселилася по сусідству з дочкою. Після народження онука Михасика деякі обов’язки з виховання та догляду за дитиною вона взяла на себе чим дуже допомагає дочці. Також жінка супроводжує її у різних поїздках, як за кордон, так і Україною.

Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка
Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка

Крім Катерини, теща Віктора Павлика має ще дорослого сина і старшу дочку, яка кілька років тому перебралася з сім’єю до Ізраїлю. Щодо особистого життя, то судячи з публікацій, які показує Репяхова, її мама справді всю себе присвячує їй та її сім’ї і, схоже, це навіть подобається. Віктор Павлик також не проти постійної присутності тещі у його житті.

Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка
Катя Репяхова розповіла, чи є особисте у тещі Віктора Павліка

Зазначимо, 62-річна жінка разом з донькою ходить по салонах краси і навіть робить з нею ті самі процедури. Нещодавно теща Павліка, яка старша за нього всього на 4 роки, зробила собі перманент губ, як у доньки і стрілки на повіках. Також Репяхова постійно купує мамі обновки та регулярно дарує квіти та подарунки.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?