+2 кг і дуже суха шкіра: Ольга Мартиновська з МастерШеф екстрено готується до нових зйомок та повертає красу

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська привезла з відпустки не лише приємні враження та красиву засмагу, а й зайві кілограми та проблеми зі шкірою.

Вже незабаром розпочнеться новий телевізійний сезон, у якому на глядачів чекають свіжі випуски кулінарного шоу “МастерШеф”. Його ведучі вже повернулися з відпусток і готуються до зйомок, але не так гладко.

Так, суддя проєкту Ольга Мартиновська, яка днями повернулася додому з Іспанії, зізналася, що під час відпустки набрала 2 кг і під впливом сонця її шкіра стала дуже пересушеною. Зірка не розгубилася і знає, що робити. Мартинівська, яка завжди дуже трепетно ​​стежить за шкірою обличчя, збирається вирушити до свого коханого косметолога та зробити деякі процедури.

 

Ольга Мартиновська розповіла, як наводить красу після відпустки

“Може це не хамон і різні іспанські смакоти, а вода і лімфа, яку треба поганяти … Два тижні масажу + косметолог, щоб оновити обличчя після спекотного сонця і можна повертатися до зйомок”, – написала Ольга під знімком, де позувала перед дзеркалом у розстебнутих джинсах.

Ольга Мартиновська розповіла, як наводить красу після відпустки
Ольга Мартиновська розповіла, як наводить красу після відпустки

Зазначимо, що Ольга Мартиновська не належить до тієї категорії зірок, які розповідають про свою “чарівну генетику”, а чесно зізнається, що її зовнішність справа рук пластичного хірурга та старанної роботи косметологів. Нещодавно зірка “МастерШеф” розповіла, що стала регулярно відвідувати фахівців у 32 роки, хоча вже сьогодні вважає, що потрібно було зайнятися своїм зовнішнім виглядом раніше.

Мартиновська з МастерШеф зізналася, чи робила пластичні операції
Мартиновська з МастерШеф зізналася, чи робила пластичні операції

Сьогодні Мартиновська регулярно підколює філери, а рік тому, за порадою подруги, зробила свою першу пластику. В одній із чеських клінік кулінарці провели блефаропластику повік, за яку вона заплатила 1250 євро. Окрім косметологів, Мартиновська ретельно стежить за зубами та регулярно проводить огляд у стоматолога. А що робити, коли ти справжня зірка!

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?