Ховається за плечима жінки: Камінська розкрила, який її новий коханий в стосунках – у Сміюхи такого немає

Знаменита українська співачка Слава Камінська показала свого нового коханого та вразила неочікуваною правдою про нього. Це одразу ж кидається в очі.

Слава Камінська ніколи не заперечувала того факту, що важко переживала своє розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським. Але зірка мала насичене життя, кар’єру і навіть проживала скандали, пов’язані не з романтичною сферою.

Камінська наважилася піти з дуету, в якому працювала більше 15 років і переживала конфлікти з колишньою партнеркою Вікторією Сміюхою. І зовсім не здогадувалася, що скоро їй доведеться евакуюватися за кордон. У якості нового дому артистка обрала Нідерланди.

Її колишній чоловік Едгар також вирішив виїхати. Настало нове життя: Камінська жалілася, що не звикла не мати допомоги по господарству, розповідала про високу вартість життя в Європі, але все одно крокувала далі, незважаючи на складнощі та сварки в мережі.

З екс-партнеркою вона помирилася, колишній чоловік регулярно приїжджав побачити дітей, і навіть з’явився новий бойфренд.

Слава Камінська показала, які в неї стосунки з новим коханим

Слава Камінська влаштувала новий скандал на своєму акаунті
Слава Камінська показала, які в неї стосунки з новим коханим

Зірка неодноразово відмовлялася показувати його. Її обранець досі може насолоджуватися приватним життям і навіть на особистій сторінці коханої соціальній мережі Instagram з’являється лише фрагментарно: то покажу свою руку, то засвітить ногу.

 Слава Камінська показала, які в неї стосунки з новим коханим

Втім, співачка демонструє свої наміри все ж таки транслювати у своєму блозі свій статус коханої жінки. Тому не позбавляє себе задоволення публікувати спільні знімки, на яких прикриває обличчя обранця. Зокрема, нещодавно вона оприлюднила новий кадр, на якому її бойфренд просто встав у неї за спиною. Знімок був зроблений у ліфті.

І хоча на цей рахунок можна було-б придумати велику кількість жартів, Слава Камінська, яка славиться неперевершеним почуттям гумору, вирішила залишити цей матеріал без смішних коментарів.

Нагадуємо, не так давно у мережі з’являлися чутки про те, що її колишня партнерка Вікторія переїхала до Італії та народила там свого первістка. Дана інформація так і не отримала підтвердження.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.