У довгій лимонній сукні і кофтинці з китицями: Юлія Саніна показала, як виглядати стильно і по-діловому

Блогерка та фронтвумен гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна показала чудову кофтинку та спідницю в якій можна і до дитини в школу піти. Образ виглядає дуже елегантно, але при цьому є досить комфортним.

Українська співачка, авторка пісень, блогерка та фронтвумен українського гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна показала образ у якому можна піти в школу до дитини на 1 вересня. Це дуже круто, елегантно, стильно, але при цьому дуже зручно і комфортно. Світлини у своєму новому одязі Юлія Саніна опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Найперше — це дивовижна кофтинка, низ якої зроблений із довгих китиць, а верх без бретельок і рукавів. Плечі повністю відкриті, а ось верхня частина тіла дуже гарно підкреслена самою кофтинкою-блузою. Колір білий, але досить насичений. Тканина схожа на атласну. Загалом така сорочка без рукавів виглядає дуже по-ділову, але в ній буде зручно в тому ж офісі, або на святі 1 вересня у дитини в школі.

До цього Юлія Саніна додала дуже довгу спідницю лимонного кольору та прямого крою. Спідниця така довга, що повністю прикриває взуття зірки і навіть злегка “лежить” на підлозі. Кому прямо таке не до смаку, то спідницю доведеться вкорочувати. Колір спідниці просто неймовірний, а разом із атласною кофтинкою виглядає ідеально.

До свого образу Юлія Саніна додала й золоті прикраси. Це кольє з чистого золота та підвісками у формі зірок, а ще золоті каблучки та сережки. Даний пост співачки дуже сильно сподобався її фанатам. У коментарях їй написали, що сама дорогоцінна прикраса в цьому житті це сама Юлія Саніна, а не те, що на ній.

“Неймовірно красива жінка. Ви прикрашаєте собою ці прикраси, а не вони Вас”, – написала співачці одна з її прихильниць.

Крім цього, чимало читачів відмітили, що Юлія Саніна завжди має стильні та гарні образи, а не лише саме цей. А прикраси, які вона носить, не є простими. Кожна з них несе свій сенс і задум. Прикраси Юлії Саніної відображають її внутрішнє я.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?