Сплять в різних кімнатах: Руслана розкрила правду про стосунки зі своїм чоловіком – “Він втомився від мене”

Українська легендарна співачка Руслана розповіла пресі неймовірні подробиці свого сімейного життя. Справа стосується спільного проживання та сну.

Легендарна і дуже “давня” українська співачка, піаністка, диригентка, громадська діячка та колишня народна депутатка Руслана Лижичко не спить в одній спальні і в одному ліжку зі своїм рідним чоловіком Олександром Ксенофонтовим. Про це вона особисто повідомила пресі, а саме журналістам програми “ЖВЛ” (Життя відомих людей), яка виходить на телеканалі “1+1”.

За її словами, Руслана Лижичко — індивідуалістка, а тому вона не любить спати з кимось разом у одному ліжку. До того ж, вона полюбляє вночі вставати по кілька разів і пити чай із медом. Тому дуже легко заважає оточуючим. Співачка навіть зазначила, що Олександр Ксенофонтов уже втомився від неї.

Більше того, співачка зізналася, що вдома вони живуть навіть в різних спальних кімнатах. Після такої заяви журналістам одразу ж стало цікаво, а як же інтимне життя подружжя, виходить, що його просто немає. На все це Руслана відповіла що є, але точно не вдома. Що саме вдома уже все не те і не так. Для цієї справи вони разом із чоловіком кудись їдуть. Найчастіше у Карпати.

Руслана Лижичко вийшла заміж за Олександра Ксенофонтова 28 грудня 1995 року. Так, у шлюбі разом вони вже прожили 29 років! Це дуже тривалий і визначальний термін! Разом із чоловіком Руслана Лижичко володіє львівським ТзОВ “ТРК “Говерла”, а саме частками 46% / 53%.

Сам же Олександр Ксенофонтов є рок-музикантом і музичним продюсером. А ще співавтором музики та текстів пісень своєї дружини. Його визнали заслуженим діячем мистецтв України і він отримав нагороду за перемогу Руслани на “Євробаченні”. Ще він є директором і власником львівського агентства “Люксен” та директором телерадіокомпанії “Інтерзахід”. Але в цих компаніях він панує вже без своєї дружини.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?