Все це вже чули: Винник нарешті пояснив причину свого загадкового зникнення – “Багато людей вже знають”

Вже котрий день Винник, який два роки ховався, намагається протиснутися в український шоу-бізнес і готовий розповісти про себе все, аби повернути прихильність публіки. Але виходить не дуже.

Здається, тріумфального повернення “маестро” до українського шоу-бізнесу, на яке розраховував Олег Винник та засновниця його фан-клубу Валерія Барон, так не вийшло, хоча для цього було докладено дуже багато зусиль. Чого тільки варті його звернення до публіки онлайн, які почали множитись зі швидкістю світла на всіх інформаційних майданчиках перед виходом нової пісні “Мої люди”.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки

Але тоді співак не бачив реакцію українців і не відповідав на найгостріші запитання і тоді, “володар вовчиць” пішов у ва-банк і з’явився в студії “Говорить вся країна” з Олексієм Сухановим, де зібралися його колеги.

Коли ввімкнулася пряма трансляція з Німеччини, “маестро” сидів у темному приміщенні на стільці і готовий був розмовляти на будь-які теми, у тому числі про своє загадкове зникнення та захворювання.

Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення
Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення

Як з’ясувалося, вже довгий час співак хворий на якусь рідкісну важку хворобу, назва якої маестро досі не може озвучити. Вона вимотувала його настільки, що артист певний час втратив надію, що зможе повернутися до колишнього життя. Втім, про свої болячки Винник розповідати не хоче і мотивує це тим, що публіка, знаючи про його захворювання, не ходитиме на його концерти.

Що ж це за загадкова хвороба, про яку артист так боїться сказати? Про те, що він сказав, вже все давно чули. До речі, у Мережі вже було багато версій, починаючи від онко, закінчуючи пристрасті до важких препаратів. В інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці, яка рік тому спеціально приїжджала до Німеччини, Винник проговорився, що цей діагноз поставлено 1-2% німцям.

Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення
Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення

До речі, що більше з’являється інформації про загадкове захворювання Винника, тим  більше виникає запитань. А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.