Пластичні хірурги добре заробили та “відпочили” на них: українські співачки, які перекроїли себе повністю

Природна краса — це не трендово. Але в погоді за уявним ідеалом часто можна зробити лише гірше. Як пластика змінила Анну Трінчер, Ані Лорак та інших популярних зірок?

Сьогодні пластична хірургія часто сприймається людьми, якщо щось негативне. Насправді ж, як і багато речей, у розвагу вона перетворилася поступово. Спершу пластикою хотіли виправляти вроджені дефекти або набуті проблеми, як травми чи опіки. З часом можливості хірургів значно розширилися, тому вони почали допомагати людям, які просто хочуть змінити свою зовнішність. Але подібні процедури далеко не завжди завершуються хорошим результатом.

У світовій практиці невдалих наслідків можна знайти сотні лише серед найвідоміших людей. В цю категорію входять Демі Мур, Мікі Рурк, Ума Турман та безліч інших знаменитостей. А що в Україні? Насправді прикладів невдалих операцій серед наших зірок не так вже й багато. Може причина в тому, що популярність таких процедур у нас лише зараз починає досягати схожих із Голлівудом висот, а може у кращій підготовці та відповідальності спеціалістів.

23-річна співачка Анна Трінчер до та після пластики
23-річна співачка Анна Трінчер до та після пластики

Невдалим можна було б назвати результат блогерки Анастасії Покрещук, яка збільшила собі вилиці. Але, схоже, вона своїм результатом цілком задоволена та прагнула бачити саме його. Серед втручань, які можна похвалити, відзначимо співачку Анну Трінчер, що збільшила губи й бюст. На аналогічні процедури наважилася також Слава Камінська, але додатково вона також робила ліпосакцію та ліпофілінг (введення власного жиру в різні ділянки).

А от хто однозначно перетворив себе на щось незрозуміле, так це Таїсія Повалій. Хоча, певно, назвати її українською співачкою навряд можливо. Коли вона ще претендувала на таке звання, то зовнішність у Повалій була природною та навіть красивою. А зараз взагалі незрозуміло, що ховається за цією штучністю. Хоча, ймовірно, тут просто той випадок, коли внутрішня “краса” просто відобразилася зовні, відкривши усю сутність колись української співачки.

Неприродний вигляд обличчя Таїсії Повалій після проведених процедур
Неприродний вигляд обличчя Таїсії Повалій після проведених процедур

Ані Лорак — ще одна зрадниця, яка надмірно любить пластику. Можливо, колись вона їй навіть допомагала, але виключно завдяки природній красі. Якщо ж сьогодні подивитися на Кароліну в різних інтерв’ю, а не на її сторінці, де відбірні фото з купою фільтрів, то можна побачити, яким неприроднім та роздутим є її обличчя. Воно виглядає, наче якась невдала маска, де замість 43 м’язів, які присутні в обличчях звичайних людей, залишилася максимум третина.

Звісно, можна апелювати до того, що Ані Лорак уже 45 років, а тому це просто сталість. Але ж Олі Поляковій в аналогічному віці нічого не заважає бути красунею, причому без щотижневого відвідування кабінету косметолога. А от проблема Кароліни така ж, як у Повалій.

Ані Лорак показала свій вигляд після пластики у 45 років
Ані Лорак показала свій вигляд після пластики у 45 років

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.