З рюкзаком “Louis Vuitton” і гарною жінкою: Олександр Кривошапко впевнено крокує головною площею Нью-Йорка

Українського співака Олександра Кривошапко можна зустріти на вулицях Нью-Йорка. Зірка любить гуляти головною площею міста — денним Таймс-Сквер.

Хто дійсно проживає життя мрії — далеко за океаном, так це український співак, ліричний тенор, фіналіст шоу “Х-фактор” Олександр Кривошапко. Уже дуже і дуже тривалий час він не лише мешкає у США, а й подорожує в різні міста цієї країни.

Ще зовсім нещодавно він був у Лос-Анджелесі (на початку серпня), а кілька годин тому виклав нову світлину з якої зрозуміло, що нині він знаходиться у Нью-Йорку. До того ж, співак усюди їздить разом із своєю коханою. Побачити нові світлини Олександра Кривошапко завжди можна на його офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

У Нью-Йорку Олександр Кривошапко упевнено крокує, скоріше всього, що денним Таймс-Сквер (центральною площею Манхеттена, яка знаходиться на перетині Бродвею та на Сьомій авеню). Він одягнений у білу якісну футболку, довгі шорти темно-синього кольору та білі кросівки. Через плече — чоловічий рюкзак від бренду “Louis Vuitton”. А поруч – його гарна та красива жінка, яку він так само впевнено тримає за руку.

 

Варто відмітити, що Олександр Кривошапко крокує злегка попереду від своєї коханої. Тим самим він показує, що він “голова сім’ї” і він веде жінку за собою. А вона іде за ним і по життю поруч із ним. Також така поведінка може свідчити про те, що він дуже сильно оберігає свою кохану і, йдучи попереду, усе з початку приймає на себе. Життєві “труднощі” падають на нього, а жінка — це його підтримка. Як моральна, так фізична і ментальна.

Не можна не помітити на лівій руці Олександра Кривошапко здоровезний золотий годинник та золотий перстень. І цією ж рукою він веде свою жінку площею. Його кохана прогулювалася разом із ним у довгій чорній сукні прямого крою. До свого образу вона додала чорно-білі кеди, маленьку чорну сумку та затемнені окуляри. Приховав свої очі під чорними окулярами і сам Олександр Кривошапко.

Схожі статті

Сумська показала кольє, як у “Роксолани”: зірка опублікувала архівне фото, зняте за лаштунками серіалу

Легендарна акторка Ольга Сумська опублікувала опитування і чекає на правильну відповідь від своїх прихильників. Останні поділилися на два "табори" і вагаються між 2 серіалами.

Чимось схожа на Ірину Білик: Павло Зібров показав рідкісне фото із дружиною – 30 років вона все контролює

Відомий український співак Павло Зібров, який завжди користувався увагою протилежної статі, показав, як зараз виглядає його дружина Марина. Нещодавно їй виповнилося 65 років.

Оля Полякова зустріла ранок без чоловіка: дружина Вадима Буряковського не приховує, як їй добре жити одній

Оля Полякова показала, як добре вона спить вночі і якою гарною прокидається зранку. Зірка продовжує бути щасливою і радіти проживанню в своїй квартирі в Києві.

Ольга Мартиновська провела ніч у полі: зірка “МастерШеф” спала на землі й прокинулася зранку під спів птахів

Ольга Мартиновська вирішила виспатися, як в Раю. Вона розстелила постільну білизну прямо серед поля, добре відпочила і зустріла ранок під спів диких пташок.

Насичений “смокі-айс” з самого ранку: Настя Каменських у гламурній піжамі показала, як виглядає спросоння

Сусіди Насті Каменських мають змогу бачити її в одній піжамі з нічним макіяжем на обличчі хоч кожного дня! Сьогодні "домашню" NK побачила вся країна. Все завдяки її новому відео.

Обожнює жінок і не приховує цього: як живе у США 18-річна донька Ольги Фреймут – ефектна Злата Мітчелл

Як живе у США 18-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл? Дівчина розповіла про свої вподобання та вразила зізнанням щодо почуттів не до чоловіків.