Катерина Кухар одягла українську сукню-квітку, як в акторки Лілі Коллінз із серіалу “Емілі в Парижі” (ФОТО)

Відома суддя і балерина "Танці з зірками" Катерина Кухар одягнула сукню-квітку від українського бренду. Спочатку це зробила зірка серіалу від Netflix "Емілі в Парижі".

Легендарна українська артистка балету, прима-балерина та суддя “Танці з зірками” Катерина Кухар одягла на себе величезну сукню-квітку і хоче бути схожою на Емілі. Таке відео вона виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Пост зірка підписала дуже коротко: “Усі хочуть бути як ми, Емілі”.

Відео Катерини Кухар починається зі вставки фрагменту з четвертого сезону серіалу від Netflix “Емілі в Парижі”. У цьому епізоді головна героїня стрічки, акторка Лілі Коллінз, з’явилася у сукні-квітці від українського бренду. Це блакитна сукня із великою та пишною квіткою від бренду “J’amemme”. Саме в цій сукні Лілі Коллінз з’явилася в одному з промо серіалу.

Насамперед, фразою про те, що “усі хочуть бути як ми, Емілі”, Катерина Кухар намагалася порівняти, або поставити себе на один рівень з Лілі Коллінз. Що не як суто Емілі, як вона і Емілі. Сукню відома балерина одягнула ідентичну, як в неї, адже не є проблемою її придбати у нас, і в нашого українського бренду. Після цього, Катерина Кухар влаштувала неймовірну фотосессію.

 

Якщо придивитися уважніше, можна помітити, що колір волосся Катерини Кухар схожий із кольором волосся Лілі Коллінз. Також, вони обидві невеликого зросту, чимось схожі і обличчям, але все таки, українська балерина має трішки інші риси обличчя. І це ж добре! Наша прима-балерина ще та красуня і не обов’язково завжди і всім рівнятися саме на закордонних зірочок!

Надзвичайно добре оцінили дане відео і фотосессію Катерини Кухар її прихильники. Їй поставили майже 6000 вподобайок і безліч коментарів. Підписники зазначають, що Катерині Кухар дуже сильно личить ця сукня. І що вона еталон справжньої жіночої краси. Є фанати, як підкреслили, що вона і Лілі Коллінз майже близнючки. І дана сукня личить їм обом!

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?