Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.

До розлучення Дзідзьо мало хто знав правду про його сімейне життя та оточення. Уся інформація почала іти до рук преси після того, як його колишня дружина вирішила дати ряд інтерв’ю. Тоді публіка змогла скласти своє враження і про те, яким зірка виявився у побуті.

Не дивлячись на це, Михайло продовжує дотримуватися лінії поведінки, яка не передбачає відвертість з аудиторією та розмежовує особисті справи і роботу.

І все ж таки, час від часу на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являються матеріали, які можуть допомогти зрозуміти, який саме Михайло за кадром.

Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині

Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині

Зокрема, нещодавно він показав на акаунті, як відіграв концерт та провів час разом з близькою подругою.  У його стрічці з’явився свіжий кадр з псом у вишиванці. І хоча зірку почали вітати з поповненням в родині, так як сприйняли знімок за новину про появу у нього улюбленця, справжня володарка собаки пані Ірина одразу ж внесла ясність у ситуацію і підкреслила, що герой нашого матеріалу належить їй.

Михайло у свою чергу просто добре подружився з псом і вирішив зробити фото на пам’ять.

Ірина тим часом позичила у свого зіркового друга капелюх із пір’я і зробила декілька кадрів.

Публіка вже декілька років ламає голову та намагається зрозуміти, чи варто очікувати на повернення Дзідзьо на сцену. Михайло відмовився від даного амплуа через обставини в країні. Мовляв, такі композиції та веселощі не на часі. Але виконавець свою чергу зізнавався, що коли приїжджає до захисників та починає перед нами виступати, вони просять саме веселих пісень. Мовляв, трагедії їм вистачає і без оновленого репертуару Михайла. І хоча Дзідзьо не знімає нових кліпів та не записує пісень, перед публікою все ще виступає.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".