Винник розповів про важку хворобу, яка потребувала лікування за кордоном: “Не знав, чи повернуся до життя”

Своє життя за кордоном Олег Винник пояснював станом здоров'я. Але називати речі своїми іменами не поспішав. Що насправді сталося з виконавцем?

Декілька тижнів тому Олег Винник повідомив, що планує повернутися на українську сцену. Зірка анонсував вихід своєї нової композиції, а потім почав її просувати. Навколо даної події виникло чимало скандалів, але свою місію вони виконали, — творчість Олега серйозно розпіарили.

Але сам артист поки що не поспішає повертатися на батьківщину. Як відомо, він багато років жив в еміграції в Німеччині, і ці 2 роки також провів у Берліні. З колишнім продюсером артист розірвав контракт і поки що не говорить чи має взагалі право виконувати пісні зі свого минулого репертуару.

Олег Винник розповів про діагноз, через який зупинилася його кар’єра

Олег Винник показав свою скромну квартиру в Німеччині
Олег Винник розповів про діагноз, через який зупинилася його кар’єра

Так само публіку одразу насторожило небажання артиста розповідати про свій діагноз, через який він нібито увесь цей час знаходився в Німеччині. Окрім того, в оточенні зірки розповідали вельми неприємні речі про справжні проблеми зірки зі здоров’ям, і вони були пов’язані з поганим образом життя.

В свою чергу Олег нещодавно дав ексклюзивний коментар на цей рахунок та зізнався, що взагалі не знав, чи повернеться живим. Але називати проблему все одно відмовився і не зізнався, що саме з ним сталося.

“Слава Богу стає вже все краще й сьогодні я вже на коні, як то кажуть. Багато людей вже знають, що я хворів. Перший рік Олега не було ні для кого: ні для себе, ні для кого. Я взагалі не знав, чи повернуся до життя. Про болячки мої не хочу розповідати, щоб люди ходили до мене на концерти. Це дуже цінні для мене речі”

Цілком можливо, що пізніше з’ясується, ніби плітки відповідають дійсності, і проблеми Олега здебільшого були влаштовані його власними вчинками.

Нагадуємо, що лише рік тому виконавець підтвердив свій шлюб з Таїсією Сватко. За його словами, саме вона посприяла його лікуванню та змогла вмовити його боротися за своє життя.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?