“Їм все солодке, що бачу перед собою”: Катерина Полтавська відповіла, скільки набрала під час вагітності

Дружина шоумена Володимира Остапчука продовжує ділитися подробицями свого особливого стану. Цього разу, Полтавська зізналася, на скільки погладшала за час вагітності.

Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука не маже натішитися своєю вагітністю. Полтавська залюбки ділиться всіма деталями зі своєю аудиторією в Instagram та старається нічого не приховувати. Раніше, Катерина розповідала про токсикоз, що мучив її мало не з початку вагітності, а зараз вирішила розкрити вагу, яку набрала за цей період життя.

У своїх сторіс, жінка зізналася, що за 24 тижнів вагітності набрала лише 1.5 кілограми. Ми не лікарі, але можемо припустити, що такий малий приріст ваги викликаний її поганим самопочуттям під час 1-го триместру. Тоді, Полтавська відчувала сильну нудоту та майже нічого не могла їсти. Блогерка не тільки розповіла про свою ситуацію, а й вирішила поцікавитися у підписників їх результати.

Катерина Полтавська розповіла, на скільки погладшала під час вагітності
Катерина Полтавська розповіла, на скільки погладшала під час вагітності

Крім того, Полтавська зізналася, що останнім часом нерівно дихає до солодкого. Вона буквально не може стриматися, коли бачить тістечка, або будь-який інший смаколик перед собою.

“Я від 8-ї ранку й дотепер їм все солодке, що бачу перед собою. Хто з вас мене зурочив, скажіть, будь ласка”, – поділилася Катерина.

Катерина Полтавська розповіла, на скільки погладшала під час вагітності
Катерина Полтавська розповіла, на скільки погладшала під час вагітності

Нагадаємо, для Остапчука та Полтавської це перша спільна дитина. Й хоча, в Остапчука вже є двійко дітей від першої дружини, родина не збирається зупинитися. Катерина мріє про велику родину, тож попри важкий токсикоз, рішуче налаштована подарувати життя ще не одній дитині. Нещодавно, пара повідомила, що чекає на хлопчика, який має народитися ближче до нового року. Щобільше, закохані визначилися з ім’ям для синочка, його планують охрестити Тимофієм.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.