“Більше ніяких експериментів”: Інна Мірошниченко показала, як в салоні зіпсували волосся її прийомній дочці

Дружина відомого українського телеведучого Тімура Мірошниченка розповіла, чим завершилися експерименти з образом її названої донечки Ангеліни.

Відоме українське подружжя Мірошниченків прийняло у свою родину двох названих дітей. Пара намагається змінити їх життя на краще, тому з задоволенням виконує невеличкі дитячі забаганки. Проте, як виявилося, не всі вони приносять лише позитивні емоції.

Нещодавно, у своєму Instagram, Інна показала здійснену мрію 8-річної Ангеліни. Тоді, дівчинка забажала змінити природний колір волосся на більш яскравий – рожевий. жінка не побачила в цьому нічого поганого та поспішила до магазину, аби обрати тонік для волосся, що мав змитися з часом.

Інна Мірошниченко розповіла про невдалий експеримент з волоссям доньки
Інна Мірошниченко розповіла про невдалий експеримент з волоссям доньки

Проте, не все сталося так, як бажалося. Пройшов час, а фарба ніяк не хоче змиватися. Винним у ситуації, Інна вважає консультанта, який завірив жінку у тимчасовості рожевого ефекту. Щобільше, працівник магазину косметики порадив засіб, який допоможе позбутися фарби, але це виявився простим відбілювачем.

“Не злим і тихим часто згадую консультанта в магазині косметики, який запевняв, що рожевий тінт змиється за пару місяців. А потім ще й продав мені засіб для повернення до натурального кольору цього ж бренду, аби “прибрати залишки”. Який виявився просто відбілювачем і який наробив ще більше лиха, позбавивши мене останніх нервових клітин”, написала Інна.

Тепер Інні та Ангеліні довелося звернутися до спеціаліста, аби виправити те, що накоїла фарба та некомпетентний консультант. жінка запевняє, що більше не погодиться на такі експерименти. Проте, чи дотримається вона свого слова? Адже часу до повноліття доньки, ще так багато і попереду її підлітковий вік, коли дівчатка виражають себе та свої протести через образи, часто досить провокативні.

“До 18 більше ніяких експериментів з волоссям”, – зазначила жінка.

Інна Мірошниченко розповіла про невдалий експеримент з волоссям доньки
Інна Мірошниченко розповіла про невдалий експеримент з волоссям доньки

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.