Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає: тепер у серці головний не В’ячеслав Узелков, а інший

Відома українська тренерка Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає. Виявляється, тепер у її серці головний не В'ячеслав Узелков, а інший.

Попри бажання Марини розійтися зі спортсменом В’ячеславом Узелковим тихо та без скандалів, в неї це не вийшло. Напевно тому, що для реалізації таких речей необхідно, аби двоє цього хотіли. Узелков невдовзі після розставання зізнався, що хоче повернути свою дружину, але одночасно говорив про свої образи на неї та звинувачував у погіршенні його стосунків з дітьми.

На той момент спадкоємці спортсмена були ще дуже маленькими, і Марина усіма можливими способами намагалася їх захистити від цих скандалів та відсторонити від інформаційного простору, в якому розгорталася це історія. Врешті-решт, старший син боксера Роберт виріс. Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до аудиторії, в якому вперше заговорив про те, що не хоче спілкуватися зі своїм батьком і навів причини.

Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає

Марина Боржемська розповіла про стосунки до розлучення з Узелковим
Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає

Так само Роберт вперше зізнався, що його матір ніяким чином не сприяла його конфлікту з батьком. Сама Марина також колись говорила, що була змушена вмовляти спадкоємця поговорити з В’ячеславом.

Після вчинку свого сина Марина зізналася, що пишається спадкоємцем і нарешті може покластися на рідну людину, адже Роберт вже виріс. Нещодавно зірка опублікувала свіжі кадри з відпочинку і зізналася, що їй декого не вистачає. Але швидко дала зрозуміти, що мова йде не про романтичний інтерес, а про її сина, якого вона обожнює.

Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає

На наступних кадрах вони постали разом. Зокрема, можна помітити, як сильно хлопець схожий на свою матір, хоча також помітні риси батька.

Для кадру обидва обрали легкий спортивний одяг у світлих тонах. Зараз сім’я знаходиться на відпочинку і часто ділиться свіжими знімками у своїх блогах. Марина поїхала з дітьми та зі своєю матір’ю.

Схожі статті

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.

Не витримав складного характеру: стиліст Ксенії Мішиної з істерикою просто вибіг з гримерки після її критики

Багато спеціалістів мріють працювати з українськими знаменитостями. Та чи справді роботу з зірками можна назвати мрією? Ксенія Мішина показала, як через емоції від неї пішов майстер зачісок.

Заробляла на цей маєток всю молодість: Софія Ротару показала свій деревʼяний дім з терасою та гортензіями

Відома українська співачка Софія Ротару показала свій розкішний будинок. Знаходиться він подалі від жвавої траси, задля спокою та гармонії зірки.

2 росіяни, зрадник і чоловік мрії: з ким 29-річна Аліна Гросу зв’язала своє життя – “Ставитися, як до царя”

Особисте життя співачки Аліни Гросу завжди було в центрі уваги її шанувальників. Попри свій вік, артистка вже має за плечима кілька серйозних стосунків, які викликали чимало обговорень.

Не кожен чоловік зможе: Тіна Кароль показала, чим займається цілу годину без передиху — під свої ж пісні

Чоловіки можуть брати приклад, а жінки — заздрити! А все тому, що Тіна Кароль показала, як вона цілу годину може займатися тим, у чому більшість втрачає сили ще у перші кілька хвилин.

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.