45-річна Оля Полякова зізналася, після якого вчинку свого чоловіка задумалася про розлучення: “Я маю право”

Оля Полякова вперше зізналася, після якого вчинку свого чоловіка Вадима Буряковського задумалася про завершення стосунків з ним. Подібне сталося лиш раз за 20 років.

Оля Полякова завжди відрізнялася своїм неперевершеним почуттям гумору та вмінням будь-яку проблему провести у жарт. Її чоловік Вадим також людина вельми проста у спілкуванні та розташована до веселощів.

Зокрема, Оля може дозволити собі будь-які жарти на рахунок свого шлюбного життя, Вадим у свою чергу їй лиш підіграє. Напевно, це також відіграла роль у любові публіки до зіркової сім’ї.

Оля Полякова розповіла про особливий вчинок свого чоловіка Буряковського

Оля Полякова похвалилася своєю молодою мамою
Оля Полякова розповіла про особливий вчинок свого чоловіка Буряковського

Позаминулого року Оля Полякова зіштовхнулася з численними плітками на рахунок її розлучення з чоловіком. Артистка була вимушена не тільки спростувати дану інформацію, але і напряму звернутися до глядачів та підкреслити, що в її родині не планується розставання. Окрім того, вона заявила, що знає, хто являється автором даних пліток.

Нібито, це була знайома сім’ї людина. Але навіть не дивлячись на появу таких епізодів у шлюбному житті Оля Полякова сміливо жартує про розлучення. Нещодавно вона дала короткий коментар щодо розкішного подарунку, який отримала від свого благовірного. Майже 20 років а вона просила в нього дорогоцінний годинник, який коштує 16 тисяч євро. Нарешті вона його отримала, і сміливо заявила на камеру, що тепер може задуматися про розставання.

“Чоловік подарував годинник, який 20 років випрошував. І ось нарешті отримала і думаю, чи можна розлучатися. Це 16 тис. євро. Я не держслужбовець, а утримую команду, плачу податки… Я маю право витрачати гроші”

Нагадуємо, минулого року навколо родини відбувся серйозний скандал. Влад Міцкевич запевняв, що був коханцем Олі Полякової, протягом року живе з нею у квартирі, після чого вони розійшлися.

Артистка дану інформацію спростувала, а також одразу показала реакцію Вадима, щоб дати зрозуміти, що в родині все в порядку, і ніхто дану новину всерйоз не сприйняв. Тим не менш, багато хто все ж таки схиляються до думки, що Влад сказав правду через фото їхніх поцілунків.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?