Олена Мозгова ніжно звернулася до покійного батька: сьогодні йому могло б виповнитися 77 років

Хоча Микола Мозговий вже давно залишив цей світ, він назавжди залишився в серці своєї найвідданішої шанувальниці — його доньки Олени, яка згадує батька найтеплішими словами.

Жага відомої продюсерки Олени Мозгової до сфери шоу-бізнесу пояснюється тим, що з раннього віку її батько Микола Мозговий вселив в її душу любов до музики та співів. Й хоча Олена не стала популярною артисткою, вона допомагає іншим знайти себе серед зірок української естради.

Сьогодні день народження великого музиканта та композитора, йому мало б виповнитися 77 років, проте доля вирішила інакше. Тому, його найвідданіша шанувальниця вирішила присвятити йому теплі слова (і не тільки). У своєму Instagram, Олена розмістила двійко нових дописів.

“З Днем народження, найкращий у цілому Всесвіті… такі як Ти, народжуються раз на сто років! Люблю, памʼятаю… щаслива, що були по-справжньому рідними”, – ніжно звернулася до батька Мозгова.

Олена Мозгова звернулася до покійного батька з нагоди його дня народження
Олена Мозгова звернулася до покійного батька з нагоди його дня народження

Окрім теплих слів, Олена підготувала особливий подарунок. Вона використала музику батька та вірші Андрія Демиденка, аби наповнити його пісню новими сенсами та надати їй нове життя. Заради цього, продюсерка навіть створила власний YouTube-канал, на якому й розмістила подарунок.

“Для мене 1 вересня це не день знань… Це день народження найкращого у всьому Всесвіті Тата.. І звісно, це початок найпрекраснішої пори року… Осені. Я поєднала ці два приводи і ви вже зможете послухати моє бачення пісні тата з прекрасною поезією Андрія Демиденка”, – повідомила Олена.

Олена Мозгова звернулася до покійного батька з нагоди його дня народження
Олена Мозгова звернулася до покійного батька з нагоди його дня народження

Микола Мозговий був видатним українським композитором, співаком і поетом, який зробив значний внесок у розвиток української естрадної музики. Він здобув популярність у 1980-х роках завдяки своїм ліричним пісням і мелодіям, які стали справжніми хітами того часу. Його музична спадщина залишається значущою і сьогодні, надихаючи виконавців та слухачів.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.