Куди зникла екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова? Стала 48-річною, чорнокосою і живе по-європейськи

Куди поділася екс-суддя "Україна має талант" Слава Фролова? Відома ведуча стала 48-річною мамою двох дорослих дітей, чорнокосою і давно живе по-європейськи.

Слава Фролова була і залишається однією з найулюбленіших українських телеведучих. Уроджениця Одеси, в минулому радіоведуча, вона одразу підкорила українське телебачення, тільки-но з’явилася на екрані. Її позитив, харизма, простота в усьому та хороше ставлення до інших зіграли велику роль у народженні цієї любові до зірки.

Вона в свою чергу недовго затрималася на екрані і завершила кар’єру за власним бажанням. Багато хто підозрював, що зірку витіснили, але вона заявляла, що хоче присвятити своє життя корисній справі. Як відомо, колись її дочка померла від хвороби серця. Зірка почала організовувати ініціативи, головна мета яких — проінформувати та розповісти про смертність серед малечі через погану діагностику та відсутність належного лікування сердечних хвороб.

Також Слава завжди звертала увагу на необхідність створення простору для дітей зі особливими потребами. Фролова роками брала участь у різноманітних виставках, фестивалях, концертах, тощо.

Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася

Слава Фролова вперше розповіла, чому померла її дочка
Куди зникла екс-суддя Україна має талант Слава Фролова

Сама вона завжди знаходилися в тіні, і за всі ці роки лише декілька разів дала інтерв’ю здебільшого з приводу саме своєї діяльності, а також випадково втрапила у скандал через вступ свого сина до вищого навчального закладу. Тоді колишню зірку звинувачували у тому, що вона просила у депутата допомоги з комісією.

Зараз Фролова часто з’являється за кордоном, спілкується з біженцями та емігрантами, не забуває підтримувати Україну. Її волосся більше не світле, а на носі вже п’ятдесятиріччя. Тим не менш, Слава залишається неймовірною красунею, а публіка її любить так само сильно.

Її молодшій дочці Серафімі вже 13 років, і незабаром вона наздожене брата, і стане дорослою дівчиною.

Схожі статті

Працює з пацієнтами: як виглядає донька Скрябіна – на нього надзвичайно схожий ще син Білик

Після себе Кузьма Скрябін залишив одну-єдину донечку, яку любив більше за своє життя. Якою вона виросла, ким працює і чому так схожа з сином Ірини Білик?

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.