Щастя не в мільйонерах: кого Наталія Могилевська проміняла на коханого Валентина – він краще за багатія

Відома українська співачка Наталія Могилевська завжди приковувала погляди чоловіків, проте справжнє жіноче щастя, вона змогла віднайти тільки у віці 48 років.

Зараз, популярна артистка Наталія Могилевська проживає з загадковим Валентином. Поруч з ним, вона нарешті відчула себе щасливою та змогла втілити мрію й стати мамою для двох прекрасних дітей. Проте, це не перші стосунки Могилевської. Й раніше в її житті були чоловіки, які хотіли зв’язати з жінкою життя.

У 2006 році в життя Наталі увірвався бізнесмен Єгор Долінін. Пара познайомилася на вечірці, де чоловік відразу поклав око на співачку. Він зміг зацікавити жінку, а вона відповіла взаємністю. Могилевська переїхала до бізнесмена та навіть виховувала його дітей від першого шлюбу.

Наталія Могилевська розповіла про свого колишнього
Наталія Могилевська розповіла про свого колишнього

На цілих 5 років, артистка перетворилася з кар’єристки на берегиню домашнього вогнища. Вона доглядала за чоловіком та дітьми й комфортно себе почувала в його домі.

“Якщо чесно, я вважаю, що у мене було не два шлюби, а лише один – справжній. Це стосунки з Єгором Долініним. Протягом п’яти років я виконувала обов’язки господині дому та жінки”, – розповідала співачка.

Наталія Могилевська розповіла про свого колишнього
Наталія Могилевська розповіла про свого колишнього

Пара навіть думала про весілля, проте, їм не судилося бути разом. Попри те, що Наталя виконувала домашні обов’язки, чоловікові хотілося частіше бачити її вдома. Він страшно ревнував співачку до її оточення та роботи. Тому, стосунки почали псуватися. З часом вся романтика вивітрилася й залишилося тільки роздратування. Тож, вони вирішили розійтися.

Після розриву, ні Наталя, ні Єгор не говорили про одне одного погано. Вони цінують той час, який провели разом та вважає його неоціненним досвідом справжнього кохання, яке на жаль не змогла пройти випробування життям.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?