Зірки тоді і зараз: як виглядали Настя Каменських, Надя Дорофєєва та Оля Полякова до своєї популярності

Настя Каменських, Надя Дорофєєва та Оля Полякова доводять, що еволюція стилю — це невід'ємна сходинка на шляху до успіху. Кожна з них змогла знайти свій унікальний шлях до сердець шанувальників.

Настя Каменських

Ще до того, як Настя Каменських стала однією з найпопулярніших артисток України, вона вже мала нестандартну для українок зовнішність. Її фірмові довгі кучеряві локони і природні пишні форми стали невід’ємною частиною її образу на початку кар’єри. З роками артистка помітно змінилася: вона значно схудла і почала все частіше вирівнювати свої легендарні кучері, додаючи образу витонченості та елегантності.

Настя Каменських показала, як виглядала до популярності
Настя Каменських показала, як виглядала до популярності

Оля Полякова

На початку своєї музичної кар’єри, артистка не відразу знайшла свій унікальний стиль. Вона експериментувала з різними образами, поки не відкрила для себе формулу успіху: веселі пісні, яскраві та відверті сценічні вбрання, а також знаменитий кокошник. Однак у 2014 році Полякова вирішила відмовитися від російського символу, замінивши його короною, яка стала родзинкою її нового сценічного амплуа. Попри зміну атрибутики, її костюми залишаються такими ж ефектними та запам’ятовуються, а от творчість стала більш серйозною та глибокою.

Оля Полякова показала, як виглядала до популярності
Оля Полякова показала, як виглядала до популярності

Надя Дорофєєва

До того, як стати відомою на всю країну, артистка мала рудувате волосся і виглядала зовсім по іншому. Її справжній злет до слави відбувся, коли вона приєдналася до дуету “Время и стекло”. У той період Надя активно експериментувала із зовнішністю: яскравий макіяж і рудий колір волосся – робили її по справжньому незабутною. Зараз же співачка віддає перевагу більш стриманому стилю та змінила яскравий колір на більш природній. При цьому, вона змогла зберегти яскравість і оригінальність, що робить її образи незабутніми для публіки.

Надя Дорофєєва показала, як виглядала до популярності
Надя Дорофєєва показала, як виглядала до популярності

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.