На уроки “з вітерцем”: Оля Полякова повезла доньку в школу на човні через все Дніпро – як в кіно

Співачка Оля Полякова ще не знайшла нового житла у Києві. Тому її донечка Аліса змушена ходити до школи за 100 км від дому. Щоб це було швидко, вона їздитиме на човні через все Дніпро.

Популярна і мега-відома співачка в Україні Оля Полякова сьогодні, 2 вересня, повезла свою донечку Алісу в школу до Києва на човні. Саме так! У школу, на човні і через все Дніпро! А така ситуація склалася тому, що зірка ще не знайшла житла для доньки в Києві, а вони самі живуть у Київській області у шикарному котеджі і мають свою земельну ділянку біля Дніпра. Відповідно, що у них є і свій човен і свій водій для цього. Про все це сама Оля Полякова розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram.

Оля Полякова показала, як вони з донькою добираються до школи на човні
Оля Полякова показала, як вони з донькою добираються до школи на човні

За її словами, школа донечки розташована у 100 км від їхнього місця проживання. На човні і через все Дніпро — це був найшвидший, найзручніший і найкомфортніший спосіб доставити дитину до школи. Це відео від Олі Полякової потрібно було тільки бачити. Вона сама в діловому костюмі (білий піджак, чорна кофтинка), Аліса — у стильній чорній сорочці, прямих джинсах і гарною стрічкою у волоссі, сиділи у човні, і на повній швидкості мчалися річкою до школи.

Оля Полякова показала, як вони з донькою добираються до школи на човні
Оля Полякова показала, як вони з донькою добираються до школи на човні

Такого способу доставлення дитини до школи, напевно, ще не було у всій Україні. Придумали ж! Окремо ж слід відмітити і неймовірний образ Олі Полякової при цьому цьому. Насамперед, її штани: вузькі на стегнах і з широкою кльош-тканиною від коліна і до стопи. А ще піджак із легка “загостреними” плечима. У школі вона та її донечка виглядали дуже модними і стильними. І це після поїздки Дніпром.

“100 км будемо їздити в школу. Отака в нас путь. Аліса їде в школу в сьомий клас. У свою рідну школу. Збувається сьогодні її мрія. Їдемо ми на човні. Така тяга до “знянь”. 100 км щодня будемо їздити в школу. Як Ломоносов”, – розповіла Оля Полякова у своєму відео-зверненні до своїх прихильників.

Схожі статті

Насичений “смокі-айс” з самого ранку: Настя Каменських у гламурній піжамі показала, як виглядає спросоння

Сусіди Насті Каменських мають змогу бачити її в одній піжамі з нічним макіяжем на обличчі хоч кожного дня! Сьогодні "домашню" NK побачила вся країна. Все завдяки її новому відео.

Обожнює жінок і не приховує цього: як живе у США 18-річна донька Ольги Фреймут – ефектна Злата Мітчелл

Як живе у США 18-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл? Дівчина розповіла про свої вподобання та вразила зізнанням щодо почуттів не до чоловіків.

“Тремтіння і нерозуміння”: Руслан Сенічкін розповів про почуття до Лідії Таран, які відчував 14 років тому

Руслан Сенічкін досі залишається холостяком і мрією тисяч жінок. Але, можливо, телеведучий просто увесь час приховував, що у нього хтось є? А зараз Руслан публічно зізнався у почуттях до Лідії Таран.

Сезон врожаю: дружина ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка показала, як приготувати крем-суп з гарбуза

Суп із гарбуза вже оцінив і сам ведучий романтичного проєкту "Холостяк" Григорій Решетнік. Їхня родина офіційно відкрила цьогорічний сезон гарбузів.

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.