У сина Тіни Кароль є брат і йому не так пощастило, як Веніаміну: де зараз юнак і як склалася його доля

Вже багато років Тіна Кароль справляється з батьківськими обов'язками самотужки. І схоже їй вдається виховати гідну людину. Проте, не всі знають, що у Веніаміна є рідний брат.

Їх кохання було безмежним. Вони всюди були разом і на роботі, і вдома. Здавалося, що нічого не змаже їх роз’єднати. Проте, прожити довге та щасливе життя парі не судилося. У будинок Тіни Кароль та Євгена Огіра увірвалася тяжка хвороба, яка й забрала з життя відомого продюсера. Артистка залишилася сама з маленькою дитиною на руках, але виявилося, що Веніамін не єдиний претендент на спадок батька.

Інша родина з’явилася за два тижні після тяжкої втрати. За інформацією від Люкс.ФМ, відомо, що ексдружина Огіра хотіла відсудити частину майна артистки. Мова йде про автомобілі марки Subaru, будинок, який Євген подарував Кароль незадовго до смерті та права на деякі пісні виконавиці.

Тіна Кароль розповіла про рідного брата свого 15-річного сина
Тіна Кароль розповіла про рідного брата свого 15-річного сина

Питання вдалося вирішити мирно. Щодо будинку суперечок не було, а за хіти Тіна заплатила відступні. Крім того, жінка з гідністю прийняла новину про ще одну дитину коханого та навіть пропонувала хлопчикам спілкуватися. Вона виділила кімнату для нього та запрошувала в гості. Чи прийняв він пропозицію, наразі не відомо.

Поговорюють, що Кароль продовжує фінансово допомагати хлопцю. Зараз він вже зовсім дорослий, можливо на рік чи два старший за Веніаміна. На жаль, в мережі немає жодного фото юнака, тож як він виглядає можна тільки здогадуватися, напевно, як і брат дуже схожий на покійного батька.

Тіна Кароль розповіла про рідного брата свого 15-річного сина
Тіна Кароль розповіла про рідного брата свого 15-річного сина

Крім того, Тіна ніколи не розповідала, чи спілкуються брати. Але в будь-якому разу, зрозуміло, що зараз налагодити відносини досить важко, адже Веніамін навчається в Британії та приїздить в Україну лише на канікули, аби провідати маму.

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?