Тільки не показуйте італійцям: Євген Клопотенко “пустився берега” і перевершив піцу з ананасами — оце рецепт

Піца з ананасами — страва з суперечливою репутацією. Для когось вона є найулюбленішою, а інші починають говорити щось нелітературне італійською, коли її бачать. Але Євген Клопотенко пішов ще далі!

Для багатьох кулінарів та й навіть пересічних любителів поїсти піца з ананасами стала чимось типу мему. Хоча у світі є дуже багато дивних поєднань продуктів та варіацій популярних страв, саме додавання ананасів в піцу іноді може вибити з рівноваги найспокійнішу людину.

Але якщо така піца викликає у вас бурхливі емоції тоді, ймовірно, не варто навіть дивитися на рецепт, який відзняв Євген Клопотенко. У першу чергу це стосується італійців та поціновувачів італійської кухні. Ми вас попередили! Нижче ви побачите приготування пасти з кавуном.

Щоб отримати такий шедевр, треба подрібнити томати та обсмажити їх з невеликою кількістю білого вина. Після цього на пательню додається паста і все готується близько хвилини. А для фінального акорду потрібно викласти зверху шматочки холодного кавуна. Bon Appétit!

Євген Клопотенко показав, яку італійську страву приготував з кавуном
Євген Клопотенко показав, яку італійську страву приготував з кавуном

Якщо ви не оцінили подібну ідею, то не хвилюйтеся, охочих приготувати за цим рецептом під дописом знайшлося дуже мало. Одна зі знайомих Клопотенка написала, що через італійське минуле не зможе такого приготувати, але згодна скуштувати страву, зроблену Євгеном.

Не обійшлося також без дотепних жартів. Наприклад, один з коментаторів описав класичний рецепт пасти по-домашньому від Клопотенка. Готові записувати? Просто підметіть у домі, а після цього додайте все, що вдалося зібрати, до відварених макаронів. Вечеря готова!

Реакція підписників на рецепт пасти з кавуном від Євгена Клопотенка
Реакція підписників на рецепт пасти з кавуном від Євгена Клопотенка

Звісно, крім жартів на сторінці Євгена можна знайти багато цікавих рецептів для приготування смачних страв. Клопотенко пропонує ідеї як для новачків, так і для досвідченіших кулінарів. По вартості рецепти також варіюються від дешевих до більш затратних. До слова, шеф витрачає щомісячно на продукти для близько 50-60 тисяч гривень, бо обожнює готувати все сам.

Схожі статті

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.