“Четвертокласниця Яна”: 28-річна Jerry Heil вперше після Євробачення-2024 показала, як виглядала в дитинстві

Дитинство — прекрасний час. Про нього завжди згадують з хорошими емоціями. Але Jerry Heil, показавши фото себе в юному віці, вирішила пояснити, чому дитинство викликає у неї не дуже багато позитиву.

Початок вересня, діти йдуть до школи. І традиційно в мережі з’являється купа постів, де прості люди та зірки розповідають про власну малечу та себе у шкільному віці. У Jerry Heil своїх дітей ще немає, тому співачка згадала дитинство та показала відповідні світлини.

На фото можна побачити зірку в різному віці. Найперше зроблене у 4 класі. Артистка зазначає, що вона обожнювала перше вересня. Їй подобалася не лише сама атмосфера свята, а й також можливість повернутися до школи й вивчати улюблені предмети. Найбільше Яну захоплювали українська мова та література. Але все це вона робила саме у мирний час.

28-річна співачка Jerry Hail показала, як виглядала в 4 класі
28-річна співачка Jerry Hail показала, як виглядала в 4 класі

У власному пості Jerry Heil акцентує саме на цьому. Бо діти, які сьогодні пішли до школи, часто повинні ховатися, а не просто думати про навчання. Але найгіршим та найважчим є не це, а той факт, що багато людей все ще не знаходяться вдома, що їхню свідомість все ще намагаються переформатувати. Яна закликає робити все, щоб змінити цю несправедливість.

Також співачка завітала до Васильківської загальноосвітньої школи. Саме там навчалася Яна й звідти вона вирушила у доросле життя після 9 класу. Вона була рада побачити своїх учителів та рідні стіни. У багатьох педагогів дівчина помітила гордість за те, ким вона стала. Стала, багато в чому, саме завдяки зусиллям вчителів.

Jerry Heil відвідала рідну школу та розповіла про своє дитинство
Jerry Heil відвідала рідну школу та розповіла про своє дитинство

Але також вона звернула увагу на нове покоління. І Яна розуміє, що воно буде зовсім іншим. Бо умови, в яких ми всі живемо, змінюють кожного. Навіть дітей. Тому у своєму дитинстві вони так часто повинні бути дорослими. Та від кожного з нас залежить, чи зможуть вони ще бути просто дітьми. Зокрема ті хлопчики та дівчатка, яких все ще не повернули до України.

Схожі статті

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.