Заціловує зірку з самого ранку: Ксенія Мішина показала, від кого отримує ранкові поцілунки – він рудий

Акторка та "Холостячка" Ксенія Мішина хоч і знаменита особистість, але вміє дуже добре радіти найменшим дрібницям у житті. І головне — цінувати любов і радість, яку дарують найрідніші.

Знаменита на всю Україну героїня романтичного шоу-побачень “Холостячка” та зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина показала справжню ранкову насолоду. У всякому разі у неї є хтось, хто це щастя і насолоду дарує. І це той, кому навзаєм потрібна лише любов і нічого більшого в цьому житті. Свій найкращий будильник у світі Ксенія Мішина показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

За словами Ксенії Мішиної, раніше вона і подумати та придумати не могла, що прокидатися можна настільки приємно. А після того, як завела не великого рудого песика, її життя засяяло новини яскравими “фарбами”. Адже кожного ранку її домашній улюбленець будить її тривалими поцілунками. Пес просто розганяється, стрибає до неї в ліжко з розгону, і починає “пускати слини” по всьому її обличчю, шиї та руках. Але такі ранкові “будильники” зірці дуже подобаються.

"Холостячка" Ксенія Мішина показала, від кого отримує ранкові поцілунки
Холостячка Ксенія Мішина показала, від кого отримує ранкові поцілунки

Нині невідомо, чи песик будить так лише саму Ксенію Мішину, чи і її сина Платона також. Або, можливо, тваринка робить це по-черзі, щоб підняти настрій з самого ранку одразу всьому сімейству. Завдяки песику і таким stories із ним у підписників акторки є можливість бачити, як вона виглядає з самого ранку. Для початку те, що вона жива та здорова, зважаючи на те, що останні кілька днів відбувається в нашій країні. А друге — це те, яка вона є справжньою без макіяжу та гриму.

Слід зазначити, що 35-річна Ксенія Мішина дуже добре виглядає зранку без будь-якого макіяжу і навіть в свої роки. На її обличчі не видніється жодної зморшки, або бодай щось, що вказувало б на це. До того ж, зірка виглядає як людина, яка дуже добре спить та відпочиває. У неї гарне, “свіже” та чисте обличчя.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.